Η ΑΕΚ θέλει παίκτες τη λίστα της Αντερλεχτ

Η ΑΕΚ θέλει παίκτες τη λίστα της Αντερλεχτ

To10.gr αποκαλύπτει ποιους παίκτες πρότεινε η Αντερλεχτ στον Λυμπερόπουλο και την ΑΕΚ. Το σκανάρισμα σε Τελίν, Τσίπτσιου, Μουσόνα, Ντάουντα, Ατζιτς και Γκανβουλά.

Η ιστορία είναι γνωστή. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετέβη πριν λίγες ημέρες στις Βρυξέλλες, με σκοπό να συζητήσει με τη διοίκηση της Αντερλεχτ για την επιστροφή του Ογκνιεν Βράνιες στην Ενωση. Αλλά αυτό είναι μόνο το 1/3 της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας ιστορίας που ακολουθεί την παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ και στα γραφεία της βελγικής ομάδας. Με τα άλλα δύο κομμάτια να είναι εξίσου σημαντικά, αλλά και να περιλαμβάνουν μπόλικη ίντριγκα, αλλά και ονοματολογία.

Κατ’ αρχάς και σε ό,τι έχει να κάνει με την ουσία των επαφών της Ενωσης με τον επικεφαλής του μεταγραφικού σχεδιασμού της Αντερλεχτ (και πρώην του ΠΑΟΚ), Φράνκ Αρνεσεν, αξίζει να τονίσουμε ότι οι συζητήσεις δεν αφορούσαν μόνο το μέλλον του Βράνιες. Τουναντίον, μάλιστα, ο Βράνιες ήταν απλώς ένα από τα πολλά ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι των στελεχών των δύο συλλόγων.

Σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες, λοιπόν, η ΑΕΚ πήρε στα χέρια της τη λίστα των «κομμένων» της ομάδας των Βρυξελλών. Τη λίστα με τους παίκτες που η Αντερλεχτ δεν θέλει να κρατήσει το καλοκαίρι. Και τους παραχωρεί, είτε με δανεισμό είτε με κανονική μεταγραφή. Ο Αρνεσεν πρότεινε στον Λυμπερόπουλο μεταξύ άλλων τους εξής ποδοσφαιριστές:

* Ισακ «Κίσε» Τελίν (26, Σουηδία, σέντερ φορ, δανεικός στη Λεβερκούζεν)

* Αλεξάντρου Τσίπτσιου (29, Ρουμάνος, επιτελικός μέσος, δανεικός στη Σπάρτα Πράγας)

* Νόλετζ Μουσόνα (28, Νότια Αφρική, εξτρέμ, δανεικός στη Λόκερεν)

* Μοχάμεντ Ντάουντα (21, Γκάνα, επιθετικός, δανεικός στη Φίτεσε)

* Λούκα Ατζιτς (20, Σερβία, δεκάρι)

* Σιλβέρ Γκανβουλά (22, Κονγκό, σέντερ φορ, δανεικός στην Μπόχουμ).

Μια λίστα από την οποία η ΑΕΚ αναμένεται να διαλέξει μία-δύο περιπτώσεις. Καθώς είναι παίκτες που θα ανεβάσουν το ποιοτικό της επίπεδο. Παίκτες που ουσιαστικά δεν θα μπορούσε να τους αποκτήσει υπό άλλες συνθήκες.

Το τρίτο και πιο ενδιαφέρον σκέλος της παρουσίας του Λυμπερόπουλου στα γραφεία της Αντερλεχτ, ωστόσο, δεν είναι αθλητικό. Και αυτό, διότι την ημέρα που ο επικεφαλής της ΑΕΚ είχε τη συνάντηση με τον Αρνεσεν, έκανε «ντου» η βελγική αστυνομία και οι οικονομικές αρχές της χώρας, για να ελέγξουν την Αντερλεχτ για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ