Επανέρχεται δυναμικά η Σπόρτινγκ για Κουλούρη!

Επανέρχεται δυναμικά η Σπόρτινγκ για Κουλούρη!

Η ομάδα της Λισαβόνας δεν έχει σβήσει το όνομα του Κουλούρη από τη λίστα της και σύμφωνα με τα πορτογαλικά δημοσιεύματα αναμένεται να κάνει νέο «μπάσιμο» για τον 23χρονο στράικερ!

Ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποίησε φανταστική σεζόν με τη φανέλα του Ατρομήτου και με 19 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Σούπερ Λίγκα.

Όπως είναι λογικό, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε τράβηξε πάνω του τα βλέμματα πολλών και μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η πορτογαλική ομάδα είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της και τον περασμένο Γενάρη, χωρίς όμως να υπάρξει happy end στις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Λισαβόνας ήθελε τον Κουλούρη ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, βάζοντας οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Η συγκεκριμένη πρόταση δεν είχε ικανοποιήσει τη διοίκηση του Δικεφάλου και δεν έγινε ποτέ ο… γάμος. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, η Σπόρτινγκ αναμένεται το καλοκαίρι να επιστρέψει… δριμύτερη!

Οι άνθρωποι της ομάδας της Λισαβόνας δεν έχουν σβήσει το όνομα του Κουλούρη από την ατζέντα τους και αναμένεται να κάνουν δυναμικό come back. Αυτή τη φορά μάλιστα δεν θα κινηθούν για τον δανεισμό του παίκτη, αλλά κατευθείαν για την αγορά του.

Ο Κουλούρης μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τον Ατρόμητο, ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Τον περασμένο Δεκέμβρη η αξία του ήταν 1 εκατ. ευρώ, ενώ πλέον έφτασε τα 3.000.000 €.

Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι του 2021 και όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Δικεφάλου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ