Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Βαλμπουενά

Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ένας παίκτης που απασχολεί τον Ολυμπιακό και έμεινε ελεύθερος, με τους ερυθρόλευκους να παρακολουθούν την περίπτωση του.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του στη θέση των εξτρέμ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο Γάλλος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Πέδρο Μαρτίνς και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα οι ερυθρόλευκοι είχαν προσεγγίσει τον παίκτη και είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Τα δεδομένα όμως στην υπόθεση του Βαλμπουενά είναι συγκεκριμένα και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις με σκοπό να κυνηγήσει το μεταγραφικό «μπαμ» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Καταρχάς ο Γάλλος φαντεζί ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Φενέρμπαχτσε στην οποία και αγωνίζεται. Η τουρκική ομάδα έχασε την οψιόν ανανέωσης του Γάλλου μεσοεπιθετικού, αφού δεν επιθυμούσε να τον κρατήσει με αυτά τα χρήματα.

Όμως ο Βαλμπουενά είναι εξαιρετικός στο τουρκικό πρωτάθλημα και η Φενέρ έχει κάνει κάποιες προτάσεις στον παίκτη για να τον πείσει να παραμείνει. Ο Γάλλος όμως έχει απαντήσει αρνητικά και περιμένει προτάσεις από ομάδες τις Ευρώπης και όχι μόνο.

Δημοσιεύματα μιλούν για ενδιαφέρον από την Αραβία και την Κίνα, όμως ο Βαλμπουενά φαίνεται πως προτιμάει να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα εφόσον ο ίδιος ο παίκτης προτιμάει την παραμονή του στη Γηραιά Ήπειρο, μπαίνει στο… κόλπο ο Ολυμπιακός, ο οποίος όμως δεν έχει καταθέσει πρόταση επίσημα. Εχει κάνει μια διερευνητική επαφή με τον παίκτη για να γνωρίζει τις απαιτήσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο «παίζει» η παρουσία των Καρεμπέ-Μοντέστο στον Ολυμπιακό, όπως και η φιλική σχέση που έχουν οι δύο άνδρες με τον Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που είχε πάρει τον Βαλμπουενά στη Μαρσέιγ. Η περίπτωση είναι δύσκολη για τον Ολυμπιακό λόγω και του υψηλού συμβολαίου του, όμως όπως όλα δείχνουν θα «κυνηγήσει» την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ