Μαουρίσιο: «Από τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας μου»

Μαουρίσιο: «Από τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας μου»

Τα συναισθήματα του εξέφρασε ο Ζοσέ Μαουρίσιο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για το αήττητο που έχει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ζοζέ Μαουρίσιο, με δηλώσεις του στη Βραζιλία χαρακτήρισε ως ένα σπουδαίο επίτευγμα το φετινό αήττητο του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα.

Επίσης αναφέρθηκε στους παίκτες που κάνουν το ταξίδι Βραζιλία – Ευρώπη και το γεγονός πως πρέπει να βελτιώνονται τακτικά, αλλά και το ότι ο ίδιος πλέον αισθάνεται πιο ώριμος και πλήρης.

«Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι, γιατί γνωρίζουμε ότι έχουμε γράψει τη δική μας ιστορία, είμαστε ο μοναδικός ευρωπαϊκός σύλλογος που είναι αήττητος πρωταθλητής αυτή τη σεζόν και αυτό είναι κάτι το αξιοσημείωτο. Είναι μία από τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας μου».

Στη συνέχεια είπε: «Είναι φυσικό, κάθε παίκτης της Βραζιλίας, όταν έρχεται στην Ευρώπη, να πρέπει να βελτιωθεί τακτικά. Βλέπουν διαφορετικά το ποδόσφαιρο και είναι σημαντικό να προσπαθούμε πάντα να μεγαλώνουμε ως επαγγελματίες. Σήμερα, σχεδόν δέκα χρόνια αργότερα, αισθάνομαι πολύ πιο πλήρης και ώριμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ