Πλάνα χωρίς Κουλιμπαλί κάνουν στον Παναθηναϊκό

Πλάνα χωρίς Κουλιμπαλί κάνουν στον Παναθηναϊκό

Ο Ουσμνάν Κουλιμπαλί δείχνει να απομακρύνεται οριστικά από το «τριφύλλι». Ο Νταμπίζας δεν έχει τελειώσει το θέμα, αλλά προχωρά σαν να μην υπάρχει ο Αφρικανός.

Το συμβόλαιο του Ουσμάν Κουλιμπαλί λήγει στο τέλος Ιουνίου και ο ίδιος ακόμα δεν έχει δώσει απάντηση στον Παναθηναϊκό.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε η πρόταση ανανέωσης του «τριφυλλιού» ο Κουλιμπαλί έδειξε τη διαφωνία του στο οικονομικό και φάνηκε ότι θ’ αποτελέσει παρελθόν. Το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησαν σενάρια που τον ήθελαν να είναι πιο διαλλακτικός και να υπάρχουν πιθανότητες για την ανατροπή, ωστόσο, δεν έγινε κάποιο βήμα από τη μία ή την άλλη πλευρά. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού επέμεινε στην προσφορά του συλλόγου που είναι 200.000-220.000 ευρώ με τον 30χρονο Αφρικανό να θέλει μίνιμουμ 300.000-350.000. Στην ηλικία του, άλλωστε, τώρα αναζητεί ένα καλό συμβόλαιο που θα τον εξασφαλίσει.

Ο έμπειρος παίκτης είναι φανερό ότι ψάχνεται στο εξωτερικό. Όπως έκανε και πέρσι, όπου είχε το δικαίωμα έως τις 20 Ιουλίου να βρει πρόταση και να φύγει ως ελεύθερος, σε αντάλλαγμα να μην κάνει προσφυγή. Ο Κουλιμπαλί δεν βρήκε κάτι και παρέμεινε, αφού συνομίλησε και με τους Δώνη, Νταμπίζα. Δεν κατάφερε, πάντως, τη φετινή σεζόν να γίνει σημείο αναφοράς και ταλαιπωρήθηκε πάλι από μυϊκούς τραυματισμούς, ενώ στάθηκε και άτυχος στο τέλος του πρώτου γύρου, αφού έσπασε το χέρι του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα για τρίτη περίοδο στον Παναθηναϊκό να μην πιάσει στο πρωτάθλημα τις 20 συμμετοχές. Σταμάτησε στα 17 παιχνίδια, πέρσι είχε 16 και την πρώτη σεζόν είχε 19 αγώνες. Καμία χρονιά δεν σκόραρε, ενώ μετράει όλες κι όλες τρεις ασίστ…

Του έγινε, ωστόσο, πρόταση, σύμφωνα με τις δυνατότητες της ΠΑΕ κι όσο θεωρούν οι «πράσινοι» ότι αξίζει να αμείβεται. Ο ίδιος αντίθετα είναι δικαίωμά του να αξιολογεί τον εαυτό του όσο νομίζει. Σε κάθε περίπτωση ο Νταμπίζας προχωράει τον σχεδιασμό χωρίς να υπολογίζει τον Κουλιμπαλί. Ούτε έχει κλείσει, όμως, ακόμα οριστικά την πόρτα. Είναι άγνωστο φυσικά το πώς θ’ αντιδράσει ο Παναθηναϊκός, αν δεν βρει ο Αφρικανός αυτό που επιθυμεί και γίνει πιο συζητήσιμος το προσεχές διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ