MVP πρωταθλήματος ο Φορτούνης, κορυφαίος προπονητής ο Λουτσέσκου (pics)

MVP πρωταθλήματος ο Φορτούνης, κορυφαίος προπονητής ο Λουτσέσκου (pics)

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Superleague για τη σεζόν 2018-2019 αναδείχθηκε ο Κώστας Φορτούνης, ενώ αντίστοιχα το βραβείο του καλύτερου τεχνικού παρέλαβε ο Ράσβαν Λουτσέκου.

Η φετινή περίοδος της Superleague έφτασε και επίσημα στο τέλος της, με τους πρωταγωνιστές των ομάδων να ψηφίζουν για τον καλύτερο προπονητή αλλά και ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος.

Ο κάθε προπονητής είχε το δικαίωμα να δώσει τη ψήφο του σε τρεις διαφορετικούς παίκτες με σειρά προτεραιότητας (και φυσικά τους αντίστοιχους βαθμούς), χωρίς πάντως να μπορεί να επιλέξει κάποιον που αγωνιζόταν στην ομάδα του.

Αντίστοιχα, οι αρχηγοί των ομάδων έριχναν στην κάλπη τη δική τους ψήφο για την ανάδειξη του κορυφαίου τεχνικού, με τη διαδικασία να παραμένει παρόμοια.

Πρώτος στην κατάταξη ο Φορτούνης

Μετά από τη λήξη της ψηφοφορίας, κορυφαίος ποδοσφαιριστής για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 αναδείχθηκε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 98 ψήφους.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος υστερεί κατά πέντε ψήφους, ενώ τρίτος και… αρκετά απομακρυσμένος από τους άλλους δυο βρέθηκε ο Ευθύμης Κουλόυρης με 44 ψήφους.

Στην κορυφή ο Λουτσέσκου

Όσον αφορά τους προπονητές, κορυφαίος για τους αρχηγούς των ομάδων αναδείχθηκε ο Ράσβαν Λουτσέκσου, ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 85 ψήφους.

Δεύτερος με 76 αναδείχθηκε ο Νταμίρ Καναντί, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Γιώργος Δώνης για τις προσπάθειές του με τα «μωρά» του Παναθηναϊκού, κερδίζοντας τη θετική ψήφο 51 αρχηγών.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, βρίσκεται στην 7η θέση της σχετικής κατάταξης, συγκεντρώνοντας μόλις 21 ψήφους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ