ΠΑΟΚ: Στα χνάρια των «μεγάλων» και η Κ-19

ΠΑΟΚ: Στα χνάρια των «μεγάλων» και η Κ-19

Την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπα η Κ-19 του ΠΑΟΚ θα σηκώσει το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητη που δικαιωματικά κατέκτησε την φετινή χρονιά.

Μετά την πρώτη ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητη ήρθε και η σειρά της Κ-19 για να επαναλάβει τον άθλο των «μεγάλων». Την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης θα γίνει η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Αποστομωτική, συνεπής στον χαρακτηρισμό ως μίας από τις καλύτερες «φουρνιές» ταλέντων που έχει αναδείξει η ακαδημία του ΠΑΟΚ, η αήττητη Κ19 «σηκώνει» επισήμως την κούπα του πρωταθλήματος την Κυριακή 12 Μαΐου στην Τούμπα.

Η ομάδα των Γκαρσία και Σνάουτσνερ αντιμετωπίζει στις 12.00 τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα παιχνίδι ανοιχτό για το κοινό, το οποίο μπορεί να χειροκροτήσει τους μικρούς, που όπως και οι «μεγάλοι» είχαν μια ονειρώδη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ είναι στους 82 βαθμούς, με την ΑΕΚ να ακολουθεί με 58, σε μια χαοτική διαφορά που έδωσε το πρωτάθλημα στον Δικέφαλο επτά αγωνιστικές πριν το τέλος.

Σε 28 παιχνίδια μετρά 27 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ έχει πετύχει 80 γκολ κι έχει δεχθεί 19.Αξιοσημείωτη δε, είναι η πορεία της Κ19 στο Youth League, η οποία ανεκόπη από την Τότεναμ στο ματς της Τούμπας ενώπιον ενός συγκλονιστικού κοινού που επιβράβευσε τους κόπους των παικτών του Γκαρσία. Προφανώς και το παιχνίδι της Κυριακής είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να «σηκωθεί» άλλη μία κούπα στον ουρανό της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ