Άρης: Δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Ματέο Γκαρσία

Άρης: Δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Ματέο Γκαρσία

Ο Άρης δεν δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Ματέο Γκαρσία από τη Λας Πάλμας, με τους «κιτρινόμαυρους» πάντως να συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την ισπανική ομάδα.

Υπερβολικά υψηλό κρίθηκε το ποσό των 5.000.000 ευρώ για τον Ματέο Γκαρσία από τον Άρη, κάτι που οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Αργεντινού επιθετικού.

«Ο Άρης είχε την ευκαιρία να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μέχρι το τέλος Απριλίου, αλλά δεν κατέβαλε το ποσό των 5.000.000 ευρώ. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάτι, αλλά σίγουρα θα έλθουν προτάσεις για τον Ματέο, καθώς έκανε καλή σεζόν στην Ελλάδα», υποστήριξε ο ατζέντης του 22χρονου, Λούις Γκρίγιο.

Φυσικά, το συγκεκριμένο γεγονός δεν σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» εγκαταλείπουν οριστικά την υπόθεση, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τη Λας Πάλμας συνεχίζονται.

Μάλιστα, στόχος του Άρη είναι να ρίξει σε σημαντικό βαθμό τις οικονομικές απαιτήσεις τον Ισπανό, με τους Θεσσαλνικείς να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για ένα ποσό κοντά στο ένα εκατοτομμύριο ευρώ.

Πάντως, για την ώρα φαίνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι ο μοναδικός σύλλογος που έχει κινηθεί επίσημα για τον Γκαρσία, καθώς όπως ανέφερε ο ατζέντης του, ο ίδιος δεν έχει λάβει κάποια πρόταση για τον Αργεντινό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ