Ολυμπιακός : Ο βασικός στόχος του Λεμονή

Ολυμπιακός : Ο βασικός στόχος του Λεμονή

Οι συνεργασίες στα δύο πρώτα γκολ του Ολυμπιακού είναι ο τρόπος ανάπτυξης που θέλει να βλέπει ο Τάκης Λεμονής

Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού με 4-1 και ο Τάκης Λεμονής φρόντισε ν’ ανταμείψει τους παίκτες του δίνοντας διήμερο ρεπό. Οι ερυθρόλευκοι είχαν λοιπόν την ευκαιρία να ξεκουραστούν Κυριακή και Δευτέρα, αλλά αύριο επιστρέφουν σε ρυθμούς προπόνησης.

Οι πειραιώτες θα υποδεχθούν την Κυριακή το μεσημέρι τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη και θέλουν φυσικά να ολοκληρώσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Δεν χωρά αμφιβολία πως το στοιχείο που ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον Τάκη Λεμονή, ήταν οι συνεργασίες που έβγαλαν οι πρωταθλητές στα δύο πρώτα γκολ στο Αγρίνιο, τα οποία πέτυχε ο Φορτούνης.

Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τον τρόπο να προκαλέσουν ρήγματα στην άμυνα του Παναιτωλικού και αυτό είναι το βασικό ζητούμενο για τον προπονητή των ερυθρόλευκων. Να βρουν περισσότερες τέτοιες συνεργασίες οι παίκτες του Ολυμπιακού και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ποντάρει πολλά πάνω στον Φορτούνη.

Ο διεθνής μέσος των πειραιωτών είχε πολύ καλές συνεργασίες με τον Ανσαριφάρντ κι αυτό είναι κάτι που αφορά και προηγούμενα ματς των πρωταθλητών. Ο τρόπος λοιπόν συνεργασίας των δύο παικτών μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού για τον Ολυμπιακό και ο Λεμονής θέλει να δει κι άλλους παίκτες συμπληρώνουν το παζλ.

Ο Μάριν για παράδειγμα έχει την τεχνική κατάρτιση για να δώσει πράγματα σε καλές συνεργασίες κι αυτό φάνηκε στο πρώτο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο. Το ίδιο ισχύει και για τον Οτζίτζα, καθώς και ο Βέλγος έχει την ποιότητα για να βγάλει καλές συνεργασίες με τον Φορτούνη.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του στην αυριανή προπόνηση στου Ρέντη και θα ζητήσει ανάλογη προσπάθεια και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, ώστε οι ερυθρόλευκοι να ολοκληρώσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ