Σπουδαία νέα: Ο Χένρικσεν νίκησε στην πιο σημαντική «μάχη» της ζωής του

Σπουδαία νέα: Ο Χένρικσεν νίκησε στην πιο σημαντική «μάχη» της ζωής του

Ο Ρενέ Χένρικσεν πάλεψε και κέρδισε την αρρώστια του βγαίνοντας νικητής στην πιο δύσκολη «μάχη» της ζωής του.

Πολυ ευχάριστα νέα έρχονται από τη Δανία όσον αφορά στον Ρενέ Χένρικσεν. Ο παλαίμαχος άσος τους Παναθηναϊκού είχε διαγνωστεί πριν από περίπου έναν χρόνο με μία σπάνιας μορφής ασθένεια όμως δεν το έβαλε κάτω. Πάλεψε και κέρδισε την ασθένειά του όπως ο ίδιος αποκαλύπτει και μάλιστα έπαιξε ξανά ποδόσφαιρο σε αγώνα των παλαίμαχων της Άαλμποργκ.

Αμέσως μετά από αυτό το παιχνίδι ο Χένρικσεν μιλώντας για την περιπέτειά του δήλωσε: «Το θεωρώ μία πολύ σπουδαία πρόοδο για την κατάστασή μου πως το σώμα μου έχει επανέλθει και μπορώ και πάλι να παίξω ποδόσφαιρο. Η επιστροφή μου στο γήπεδο, δείχνει ότι είμαι και πάλι αρκετά καλά. Την περίμενα πολύ αυτή την ημέρα. Για να είμαστε ρεαλιστές η ασθένεια πάντα θα υπάρχει μέσα στο σώμα μου και δεν μπορεί ποτέ να ελεγχθεί απόλυτα. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως για την ώρα δεν είναι ενεργή. Φυσικά και είμαι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με το πως ήμουν πριν την ασθένεια όμως και μόνο την επιστροφή μου τη θεωρώ μία νίκη».

Για το πως μπορεί να εξελιχθεί η ασθένεια είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω σε αυτό. Κάποια στιγμή θα αναπτυχθεί και πάλι όμως αυτό μπορεί να είναι τον άλλον μήνα, μπορεί να είναι και σε 20 χρόνια. Δεν το σκέφτομαι, έχω στο μυαλό μου μόνο να ζω σαν ένας κανονικός άνθρωπος. Κάθε μέρα για μένα είναι χρυσή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ