«Αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού για Μολέντο η Ιντερνασιονάλ»

«Αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού για Μολέντο η Ιντερνασιονάλ»

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει πως η Ιντερνασιονάλ είπε «όχι» σε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Ένας από τους βασικούς στόχους των ερυθρόλευκων ήταν και είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος αγωνίζεται στη Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη χώρα του καφέ, οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 32χρονου αμυντικού στην Ιντενασιονάλ, όμως εκείνη απάντησε αρνητικά. Ο Ολυμπιακός προσέφερε 2 εκατ. ευρώ στη βραζιλιάνικη ομάδα για τον Μολέντο, όμως η διοίκηση του συλλόγου από το Πόρτο Αλέγκρε είπε «όχι», καθώς ο 32χρονος αμυντικός θεωρείται αδιαπραγμάτευτος από το προπονητικό τιμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για μία γυναίκα από την πλευρά του Ολυμπιακού που συνομίλησε με την Βραζιλιάνικη ομάδα. Η περίπτωση του Μολέντο απασχολεί τους ερυθρόλευκους από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έκανε κρούση στον Βραζιλιάνο και πριν από έναν μήνα περίπου.

Ο Μολέντο ανήκει στην Ιντερνασιονάλ από τον Ιανουάριο του 2018 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021. Φέτος έχει αγωνιστεί με τον βραζιλιάνικο σύλλογο σε 9 ματς, 3 για το πρωτάθλημα και έξι για το Copa Liberadores. Υπενθυμίζεται ότι ο Μολέντο έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Παναθηναϊκού για δύο χρόνια και μετράει 65 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ