Φορτούνης: «Φέτος κτίστηκε κάτι πάρα πολύ καλό, κοιτάμε το μέλλον»

Φορτούνης: «Φέτος κτίστηκε κάτι πάρα πολύ καλό, κοιτάμε το μέλλον»

Ο Κώστας Φορτούνης σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της βράβευσής του ως MVP του πρωταθλήματος, ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και τους συμπαίκτες του και σχολίασε την εξέλιξή του και το «αύριο» των Πειραιωτών

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού παρέλαβε το βραβείο του MVP της φετινής Super League, έπειτα από την ψηφοφορία προπονητών και ποδοσφαιριστών.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της βράβευσή του ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του γιατί «χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να βγω MVP» αλλά και τους αντιπάλους που έδειξαν την προτίμησή τους προς το πρόσωπό του.

Επιπλέον ο Τρικαλινός άσος δήλωσε πως είναι πλέον πιο ώριμος στο παιχνίδι του ενώ σχολίασε τη φετινή πορεία των Ερυθρόλευκων, τονίζοντας ότι άξιζαν κάτι παραπάνω.

Να σημειώσουμε ότι ο 26χρονος μέσος έφτασε φέτος τις 43 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σημείωσε 17 τέρματα και μοίρασε 14 ασίστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το βραβείο του: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που με ψήφισαν. Από ‘κει και πέρα να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου, καθώς χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να είχα βγει MVP του πρωταθλήματος. Έπαιξε ρόλο και το ποδόσφαιρο που παίξαμε σαν ομάδα. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό μέτρησε πολύ».

Είναι η δεύτερη φορά που βγαίνεις MVP με Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Η προηγούμενη ήταν με τον Μάρκο Σίλβα. Πόσο έχεις αλλάξει σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά που είχες βγει πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος;

«Πιστεύω πως έχω αλλάξει πάρα πολλά μέσα στο παιχνίδι μου. Πλέον είμαι πιο ώριμος. Έχω καταλάβει τι θέλει η ομάδα από εμένα. Ο προπονητής μου δίνει την ελευθερία των κινήσεων. Αυτό μου βγαίνει μετά μέσα στο γήπεδο».

Έχεις την πίστη και την αισιοδοξία πως η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη για τον Ολυμπιακό υπό την έννοια πως φέτος δημιουργήθηκε από την αρχή μία ομάδα η οποία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο; Και παρά το γεγονός πως έμεινε εκτός τίτλων, δημιουργεί προσδοκίες για την επόμενη χρονιά.

«Σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε, τόσο οι αντίπαλοι προπονητές, όσο και οι ποδοσφαιριστές, έλεγαν πως ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Φέτος κτίστηκε κάτι πάρα πολύ καλό. Πιστεύω πως και με τη μπάλα που παίξαμε, αλλά και τον καταπληκτικό δεύτερο γύρο, αξίζαμε κάτι παραπάνω. Δεν ήρθε. Κοιτάμε το μέλλον, το οποίο πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ