Οι «ελληνικές» διακοπές του Βαλμπουενά!

Οι «ελληνικές» διακοπές του Βαλμπουενά!

To10.gr γράφει για την «επίθεση αγάπης» οπαδών του Ολυμπιακού στον Ματιέ Βαλμπουενά, πού συνέβη και τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γάλλου σταρ.

Η περίπτωσή του είναι από εκείνες που δεν μπορεί να αφήνουν αδιάφορο κανέναν σύλλογο. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, να είναι αδιάφορος ο οποιοσδήποτε μπροστά στην περίπτωση του Ματιέ Βαλμπουενά; Ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν είναι. Αλλά ούτε και ο Γάλλος …εξτρέμ, ο οποίος δεν έχει κρύψει ότι βλέπει ως εξαιρετική προοπτική το να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεγάλο Λιμάνι. Κάτι που επίσης το γνωρίζουν οι Ερυθρόλευκοι και για αυτόν τον λόγο κινούνται με υπομονή και μεθοδικότητα, για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Πώς προκύπτει ότι ο Βαλμπουενά θέλει να παίξει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό; Κατ’ αρχάς το έχει πει ο ίδιος (μέσω του ατζέντη του) στους Ερυθρόλευκους, στις επαφές που έχουν γίνει. Το έχει πει στον Ζοσέ Ανιγκό, που παίζει σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Αλλά ξέχωρα από αυτά, που είναι τα πιο σοβαρά, το είπε και σε οπαδούς του Ολυμπιακού, που τον συνάντησαν.

Πού τον συνάντησαν; Πριν από λίγες εβδομάδες ο Βαλμπουενά έκανε… ελληνικές μίνι διακοπές, εκμεταλλευόμενος διακοπή του πρωταθλήματος Τουρκίας. Όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Κύπρο, σε πολυτελές ξενοδοχείο, όπου διέμεινε μαζί με την οικογένειά του. Εκεί όπου η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φίλους των Πειραιωτών στη Μεγαλόνησο. Μάλιστα, επειδή τα δημοσιεύματα για τις μεταξύ τους επαφές έχουν γίνει γνωστά εδώ και πολλές εβδομάδες, του έκαναν επίθεση αγάπης, ζητώντας του να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας.

Ποια ήταν η αντίδραση του Βαλμπουενά; Κατ’ αρχάς εξεπλάγην, καθώς δεν περίμενε ότι θα υπήρχαν οπαδοί του Ολυμπιακού στην Κύπρο και μάλιστα τόσο ένθερμοι υποστηρικτές της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού. Κατά δεύτερον, δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, ούτε αναφέρθηκε στις συζητήσεις, ωστόσο παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει το προφίλ που του ταιριάζει. Καθώς είναι ομάδα κορυφής, πρωταθλητισμού, με πολύ ένθερμο κοινό, με «βαρύ» όνομα στην Ευρώπη, αλλά και με αδιάλειπτη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με τα δεδομένα της υπόθεσης, Ολυμπιακός και παίκτης έχουν συζητήσεις, αλλά περιμένουν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην Τουρκία (26/05), ώστε να προχωρήσουν σε λεπτομέρειες και να φανεί τελικά τι μέλλει γενέσθαι. Με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την υπόθεση, να υποστηρίζουν πως εάν ο Ολυμπιακός το αποφασίσει και πραγματικά θέλει τον Βαλμπουενά, ο 34χρονος Γάλλος θα έρθει στην Ελλάδα. Ενώ οι ίδιοι υποστηρίζουν πως είναι τόσο καλός αθλητής και διατηρεί σε τόσο καλή κατάσταση το σώμα του, που εύκολα θα κάνει τη διαφορά, όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Καθώς πέρα από σπουδαίος παίκτης, είναι και σπουδαία προσωπικότητα, ηγέτης μέσα και έξω από το γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ