ΑΕΚ: Νέα κίνηση για αγορά του Αλεφ από την Μπράγκα

ΑΕΚ: Νέα κίνηση για αγορά του Αλεφ από την Μπράγκα

To10.gr γράφει για την προσπάθεια της ΑΕΚ να μονιμοποιήσει το Αλεφ στο ρόστερ της. Η μείωση της διαφοράς με την Μπράγκα και η πίστη στον Βραζιλιάνο χαφ!

Σε πολλούς μπορεί να μην αρέσει. Σε άλλους μπορεί να φαντάζει αργός. Για κάποιους τρίτους, μπορεί να έχει ατέλειες που δεν τον καθιστούν αναγκαίο. Οποια άποψη κι αν έχουν οι… τρίτοι, ωστόσο, η άποψη της ΑΕΚ είναι αυτή που μετράει. Και η άποψη της ΑΕΚ είναι η καλύτερη δυνατή για τον Αλεφ. Και για αυτόν τον λόγο οι Κιτρινόμαυροι προσπαθούν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους με κανονική μεταγραφική.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν βρει εδώ και καιρό καλό σημείο επαφής με την Μπράγκα και υπάρχει η αίσθηση ότι μπορεί να βρεθεί λύση. Μάλιστα, προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται ότι έγινε και η συνάντηση του ατζέντη του παίκτη, με τους ιθύνοντες της Ενωσης. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της βραζιλιάνικης εταιρείας «Elenko Sports», Λεονάρντο Κορνατσίνι, συνοδευόμενος από τον κύπριο συνεργάτη του, Δημήτρη Ζήνωνος, συναντήθηκε με το Νίκο Λυμπερόπουλο το απόγευμα της Παρασκευής και συζήτησαν το θέμα του Αλεφ, όπως και άλλες μεταγραφικές υποθέσεις που φαίνεται ότι «τρέχουν» οι Βραζιλιάνοι για την Ενωση.

Μάλιστα, ο Κορνατσίνι, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κοινή φωτογραφία του με τον «Λύμπε», αποκαλύπτοντας τη συνάντηση και φουντώνοντας τα σενάρια. Σενάρια που έφτασαν έως την Πορτογαλία.

Όπως προκύπτει από την Μπράγκα, λοιπόν, η ΑΕΚ όχι μόνο έχει κάνει εδώ και λίγες ημέρες νέα προσφορά για την απόκτηση του Αλεφ με κανονική μεταγραφή, αλλά έχει δείχνει να έχει ρίξει νερό στο κρασί της, βλέποντας με πολύ θετική διάθεση την παραμονή του παίκτη στους Κιτρινόμαυρους. Κάτι, βεβαίως, που έχει φέρεται να έχει άμεση συνάρτηση με την πρόταση που φέρεται να έχει κάνει η Ενωση στους Πορτογάλους. Μια πρόταση που δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά που δείχνει να δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Ο 24χρονος Αλεφ έχει ήδη 36 συμμετοχές φέτος με τη φανέλα της ΑΕΚ (και 2 γκολ) και έχει πείσει τους Κιτρινόμαυρους ότι αποτελεί παίκτη που μπορεί να έχει σπουδαία εξέλιξη και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα του. Για αυτό και η επιμονή ως προς την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ