Ο Ρόουζ για την παραμονή του στον Άρη

Ο Ρόουζ για την παραμονή του στον Άρη

Γαλλικό δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις του Λίντσεϊ Ρόουζ ο οποίος αναφέρει το πόσο ευχαριστημένος είναι από τη συνεργασία του με τον Άρη και το πόσο πολύ θέλει να παραμείνει.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ είναι ένας από τους δύο δανεικούς που έχει ο Άρης (ο άλλος είναι ο Ματέο Γκαρσία) και φυσικά το ενδιαφέρον στους οπαδούς της ομάδας για το αν ο Γάλλος στόπερ παραμείνει, είναι μεγάλο.
Το θέμα έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης και στα γαλλικά ΜΜΕ τα οποία αναλύουν την περίπτωση του Ρόουζ ο οποίος ανήκει στην Λοριάν.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «ouest-france.fr» κάνουν λόγο για ρήτρα 400.000 ευρώ του 26χρονου κεντρικού αμυντικού, εκτιμώντας μάλιστα πως οι Θεσσαλονικείς είναι πιθανό να την καλύψουν για τον αποκτήσουν.

Το σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενεί και δηλώσεις του Ρόουζ ο οποίος αναφέρει: «Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσω την περιπέτεια και θα ήταν μεγάλη ευχαρίστηση», ενώ συνεχίζει: «Γίνονται συζητήσεις. Το κλαμπ, ο πρόεδρος, ο προπονητής θέλουν να με κρατήσουν. Μου αρέσει πολύ στη Θεσσαλονίκη, το ίδιο και στην οικογένειά μου. Συζητάμε για να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας».

Το εν λόγω άρθρο καταλήγει αναφέροντας οτι τα πάντα θα κριθούν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ