Ολυμπιακός: «Κλειδώνουν» τα φιλικά προετοιμασίας

Ολυμπιακός: «Κλειδώνουν» τα φιλικά προετοιμασίας

Με τα έξι φιλικά εκτός Ελλάδας, η ομάδα του Ολυμπιακού θα ολοκληρώσει την προετοιμασία εκτός συνόρων καθώς στο πλάνο είναι ένα ακόμα φιλικό.

Σε περίπου ένα μήνα θα αρχίσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2019/20, καθώς έχει οριστεί για τις 10 Ιουνίου. Στο διάστημα που μεσολαβεί οι άνθρωποι της ομάδας ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Το πρώτο στάδιο των ερυθρόλευκων θα πραγματοποιηθεί στο Ρέντη από τις 10 ως τις 23 Ιουνίου και στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί στην Πολωνία.

Εκεί ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο την προετοιμασίας του και θα δώσει τέσσερα φιλικά. Τα δύο στο Γκνιεβίνο (στα περίχωρα του Γκντάνσκ), και άλλα δύο στη Βαρσοβία.

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες θα βρεθούν στην Ελβετία όπου θα δώσουν νέα επιπλέον τεστ για τα οποία γίνονται συζητήσεις. Συγκεκριμένα πρόκειται για ακόμη δύο φιλικά που θα διεξαχθούν το διάστημα 6-11 Ιουλίου.

Συνολικά η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της εκτός συνόρων με έξι φιλικά, ενώ στο πλάνο υπάρχει ένα ακόμα φιλικό. Συγκεκριμένα στις 16 Ιουλίου, «Καραϊσκάκη» με αντίπαλο την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Δηλαδή μία εβδομάδα πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League (23 ή 24 Ιουλίου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ