«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Σκρτελ»

«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Σκρτελ»

Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός της Φενέρμπαχτσε, Μάρτιν Σκρτελ βρίσκεται στα υπόψιν του Ολυμπιακού σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Ο Ολυμπιακός τρέχει ήδη τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Είναι εμφανές πως οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν για λίγες στοχευμένες κινήσεις, θέλοντας πάνω από όλα να προσθέσουν εμπειρία στην ομάδα.

Αυτό μαρτυρά άλλωστε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για παίκτες όπως ο 35χροπνος στόπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ζερεμί Ματιέ ή τον μεσοεπιθετικό της Φενέρμπαχτσε, Ματιέ Βαλμπουενά που είναι 34 ετών.

Από τη Φενέρ προέρχεται και οι επόμενος (φερόμενος) ως στόχος των ερυθρόλευκων. Ο λόγος για τον πολύπειρο Μάρτιν Σκρτελ. Τον πολύπειρο στόπερ των Τούρκων, αρχηγό της Εθνικής Σλοβακίας και πάλαι ποτέ αμυντικό της Λίβερπουλ.

Η ιστοσελίδα «sporx.com», αναφέρει πως ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 34χρονου αμυντικού που είχε γεμάτη χρονιά με 39 συμμετοχές και 1 γκολ με τη Φενέρ σε όλες τις διοργανώσεις και προτίθεται να συζητήσει σοβαρά με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης για την περίπτωσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ