Έτοιμη για πρόταση σε Κουρμπέλη η Στρασμπούρ

Έτοιμη για πρόταση σε Κουρμπέλη η Στρασμπούρ

Οι Γάλλοι, που τσέκαραν τον αρχηγό του Παναθηναϊκού σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν πρόταση και να τον κάνουν δικό τους.

Το ενδιαφέρον κρατάει μήνες. Όπως και η «παρακολούθηση». Η τελευταία φορά που άνθρωπος της Στρασμπούρ βρέθηκε στην Ελλάδα ήταν στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Ήταν αρχές Μαρτίου και το «τσεκάρισμα» του Δημήτρη Κουρμπέλη έκανε ο αρχισκάουτερ των Γάλλων.

Έφυγε από το γήπεδο απόλυτα ικανοποιημένος. Ο Κουρμπέλης ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου και λίγο έλειψε με κεφαλιά στο φινάλε να κρίνει το αποτέλεσμα, το οποίο τελικά έμεινε στο 0-0. Εκείνη η μέρα ήταν που επί της ουσίας έβαλε τον Κουρμπέλη οριστικά και αμετάκλητα στην «transfer list» των Γάλλων. Από εκείνη τη μέρα κι έπειτα άρχισαν να ξεψαχνίζουν για τα καλά την υπόθεσή του.

Τι αξιώσεις έχει ο Παναθηναϊκός, πόσα χρήματα παίρνει ο ίδιος, πότε σκοπεύουν να κάνουν επίσημο το ενδιαφέρον τους και να μπουν σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Το πλήρωμα του χρόνου φαίνεται πως έχει φτάσει κι οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες μέρες η Στρασμπούρ θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Παναθηναϊκού.

Πρόταση που – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές – θα φτάνει τουλάχιστον στα δύο εκατομμύρια ευρώ, ποσό που φέρεται να βάζει ως τιμή εκκίνησης ο Παναθηναϊκός για τον αρχηγό του. Ο οποίος Παναθηναϊκός τον έχει βάλει κι εκείνος στην κορυφή της δικής του λίστας. Αυτής των ανανεώσεων. Θέλει διακαώς να τον κρατήσει, ωστόσο μεγάλο ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του παίκτη.

Θα πρέπει να θυμίσουμε, τέλος, πως ο Αστέρας Τρίπολης διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 25% για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και μάλιστα από το… πρώτο ευρώ της πώλησης του. Δηλαδή αν οι «πράσινοι» τον δώσουν έναντι δύο εκατομμυρίων, οι Αρκάδες θα καρπωθούν 500.000 ευρώ. Κάτι που ίσως αυξήσει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βάλει περισσότερα χρήματα στο ταμείο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ