Σάκχοφ: «Ήρθε η ώρα για νέες προκλήσεις στην καριέρα μου»

Σάκχοφ: «Ήρθε η ώρα για νέες προκλήσεις στην καριέρα μου»

Ο Εβγέν Σακχόφ σε μια κατάθεση ψυχής υποστήριξε πως θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι δύσκολο στο να γίνει τώρα, ίσως αύριο να αλλάξουν τα πράγματα.

Ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ Εβγέν Σακχοφ, μίλησε για τα έντονα συναισθήματα που βίωσε μετά και από αυτή την επιτυχία ενώ αναφερόμενος στο μέλλον του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

«Δεν θυμάμαι τίποτα από το παιχνίδι. Έκλαψα πολύ. Δεν ξέρω με τι συγκρίνεται αυτό το συναίσθημα αλλά είναι κάτι πολύ – πολύ ξεχωριστό. Τρία χρόνια σε μια ομάδα, με στόχο το πρωτάθλημα, το Κύπελλο. Μια ομάδα με τα ίδια πρόσωπα… Είναι αλήθεια κάτι που ξεχωριστό αυτό που ζήσαμε…

Και με την Ντνίπρο έζησα πολλά αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις. Είναι διαφορετικές στιγμές στη ζωή του. Διαφορετικά τα όσα έζησα. Μέσα σε τρία χρόνια κατακτήσαμε τα πάντα. Είναι εκπληκτικό. Δεν το περίμενα όταν ήρθα αλλά ήξερα πως ο ΠΑΟΚ είχε φιλοδοξίες. Ξέραμε πως έπρεπε να δουλέψουμε, να συνεχίσουμε διαρκώς τη δουλειά μας…»

Οι νέοι στόχοι: «Να ακολουθήσουμε αυτά που ζήσαμε φέτος. Να πετύχουμε κάτι νέο… Να γράψουμε πάλι και πάλι ιστορία. Σαφώς αναφέρομαι και στο Champions League…».

Για το μέλλον του: «Δεν ξέρω πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να σας πω την αλήθεια. Αν θα φύγω, αν θα μείνω, τι θα γίνει με το μέλλον μου. Είμαι υπερήφανος και νιώθω μεγάλη τιμή γι’ αυτά τα τρία χρόνια σε αυτήν την ομάδα. Έπαιξα με αυτούς τους τύπους που εκτιμώ πολύ. Εκτίμησα κάθε στιγμή. Το απόλαυσα. Ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα που ήμουν κομμάτι του ΠΑΟΚ…»

Θέλω να μείνω, ναι αλλά είναι δύσκολο τώρα… Πιθανώς ήρθε η ώρα για νέες προκλήσεις στην καριέρα μου, να αλλάξω κάτι στη ζωή μου και να προχωρήσω και την άλλη όχι… Αυτή τη στιγμή έτσι έχει η κατάσταση αλλά αύριο μπορεί να αλλάξει…».

Τις διακοπές του: «Θα είμαι μερικές ημέρες εδώ και μετά θα πάω στους γονείς μου να πανηγυρίσω με τους γονείς μου. Αργότερα ενδεχομένως στη Μύκονο. Αγαπώ την Ελλάδα. Όλη την ώρα θα έρχομαι εδώ για διακοπές… (σ.σ. γέλια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ