Η παρουσία του Άρνεσεν στο ΟΑΚΑ που ενδέχεται να φέρει εξελίξεις στο θέμα του Βράνιες

Η παρουσία του Άρνεσεν στο ΟΑΚΑ που ενδέχεται να φέρει εξελίξεις στο θέμα του Βράνιες

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και νυν της Αντερλεχτ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου και έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του Βράνιες για την ΑΕΚ.

Τα… κομμάτια της προσπαθεί να μαζέψει η ΑΕΚ μετά τον νέο χαμένο τελικό του Κυπέλλου για μία ακόμη φορά από τον ΠΑΟΚ. Η Ενωση ολοκλήρωσε μια κακή σεζόν και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας καλούνται να διορθώσουν τις «αστοχίες» στο ρόστερ προκειμένου την επόμενη σεζόν να παρουσιαστεί σαφώς πιο ανταγωνιστική.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός αναμένεται να ενεργοποιηθεί άμεσα έτσι ώστε να καλυφθούν όσο πιο άμεσα τα κενά που υπάρχουν.

Ο Ογκνιεν Βράνιες είναι ένα όνομα που ποτέ δεν έχει φύγει από την κιτρινόμαυρη λίστα, με την ΑΕΚ να είναι εμφανές ότι θέλει ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Το μέλλον του Βόσνιου στην Αντερλεχτ κρίνεται αβέβαιο μετά το ροζ σκάνδαλο που προέκυψε και πλέον όλα είναι ανοικτά για την περίπτωσή του.

Την ίδια ώρα ο τεχνικός διευθυντής του βελγικού συλλόγου Φρανκ Αρνεσεν έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ χθες (11/5) όπου και παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Ετσι δεν αποκλείεται να υπήρξε και κάποια επαφή με τον πρώην τεχνικό διευθυντή των ασπρόμαυρων για τον Βράνιες επί της ευκαιρίας της παρουσίας του στην Αθήνα. Είτε πάλι για κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή που πιθανώς ενδιαφέρει την Ενωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ