ΑΕΚ: Ενίσχυση σε κάθε γραμμή, όλα ανοικτά με Χιμένεθ

ΑΕΚ: Ενίσχυση σε κάθε γραμμή, όλα ανοικτά με Χιμένεθ

Ο προβληματισμός για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τα δεδομένα για την παραμονή του Ισπανού τεχνικού στην Ένωση.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ δείχνει ικανή να προκαλέσει αλλαγές αναφορικά με τον σχεδιασμό της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και σε ότι έχει να κάνει με τη γενικότερη φιλοσοφία της ομάδας. Η Ένωση παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και κάποιοι παίκτες της απογοήτευσαν.

Η απόφαση για ενίσχυση σε κάθε γραμμή μοιάζει δεδομένη, με το πλάνο που υπάρχει μα θέλει την ΑΕΚ να προχωρά σε τουλάχιστον πέντε προσθήκες. Φορ, στόπερ, δεξί μπακ, χαφ και εξτρέμ είναι οι προτεραιότητες για τον δικέφαλο, που ακόμα πάντως έχει κι άλλες εκκρεμότητες.

Το μέλλον του Μανολο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ δεν είναι ξεκάθαρο και θα κριθεί από το ραντεβού που αναμένεται να έχει άμεσα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι πληροφορίες θέλουν τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να μην έχει πάρει ακόμα τις τελικές αποφάσεις του αναφορικά με το θέμα Χιμένεθ, όμως οι πιθανότητες οι δύο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους, δείχνουν να έχουν αυξηθεί σημαντικά από το Σάββατο και μετά!

Η διοίκηση της ΑΕΚ θα ζυγίσει τα δεδομένα και αφού μελετήσει και τα όσα θα παρουσιαστούν από μεριάς Χιμένεθ για την επόμενη μέρα, θα κάνει τις ανάλογες κινήσεις.

Τα πάντα αναφορικά με τον Ισπανό και την παραμονή του στην ΑΕΚ είναι πάντως ρευστά. Κάτι που μαρτυρά πως το αποτέλεσμα του τελικού και κυρίως η εικόνα της ομάδας προβλημάτισαν έντονα τη διοίκηση. Μιας και μέχρι πρότινος η παρουσία του Χιμενεθ και τη νέα σεζόν παρουσιαζόταν βέβαιη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ