Ανακοίνωσε Γιάκο η Λάρισα

Ανακοίνωσε Γιάκο η Λάρισα

Παίκτης της Λάρισας είναι και επίσημα ο Ευριπίδης Γιάκος, με τους Θεσσαλούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Ο Ευριπίδης Γιάκος βρήκε την επόμενη ομάδα του, καθώς συμφώνησε με τη Λάρισα, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του.

Η ομάδα της Θεσσαλίας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γιάκο, που πρόσφατα αποχώρησε από τον ΠΑΣ έπειτα και από τον υποβιβασμό του στη Football League και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «βυσσινί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 3ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 28χρονο Ευριπίδη Γιάκο.

Ο Ευριπίδης Γιάκος έχει ύψος 1,92, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ευριπίδης Γιάκος έχει πολύ στενή σχέση με τον κ. Κούγια, αφού από το 2006 όταν ήταν σε ηλικία 15 ετών ο κ. Κούγιας διέβλεψε το ταλέντο του και τον έκανε επαγγελματία στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι ένας από τους Μιχαήλ, Ντάσιο, Οικονόμου, Χαρίση, Κασναφέρη, Ατάντο, Τζάνη, Καλογέρη και Μιχαλόπουλο, ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 20 ετών που ο κ. Κούγιας άφησε προίκα στον κ. Χριστοβασίλη, όταν αυτός αγόρασε από τον κ. Κούγια τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2008.

Ο Ευριπίδης Γιάκος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια της ΑΕΛ, μια μεγάλη ομάδα με τίτλους και ιστορία.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Κούγια που με επέλεξε για δεύτερη φορά να υπηρετήσω ακόμα μία ιστορική ομάδα και εύχομαι μέσα από σκληρή δουλειά και λίγα λόγια να δικαιώσω τόσο τον κ. Κούγια, όσο και τον κόσμο της ΑΕΛ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ