Οι Άγγλοι στέλνουν εκ νέου τον Καλούμ Ρόμπερτς στον Παναθηναϊκό

Οι Άγγλοι στέλνουν εκ νέου τον Καλούμ Ρόμπερτς στον Παναθηναϊκό

Αυτός είναι ο 22χρονος εξτρέμ που μένει ελεύθερος από τη Νιουκάστλ και στο Νησί θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Καλούμ Ρόμπερτς φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό οι Βρετανοί. Μάλιστα αυτή τη φορά προχωράνε το θέμα ένα βήμα παραπάνω, αναφέροντας πως είναι δεδομένη η συμφωνία του 22χρονου ποδοσφαιριστή με τους «πράσινους».

«Ένα τελευταίο παιχνίδι», έγραψε στο Instagram ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, προαναγγέλοντας επί της ουσίας την αποχώρησή του από τη Νιούκαστλ, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Και στην Αγγλία βάζουν στο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό περισσότερο από κάθε άλλη φορά αναφέροντας κατ’ ουσίαν ότι «αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή του».

Η under 23 της Νιούκαστλ αγωνίζεται απόψε (13/05) απέναντι στην Σαουθάμπτον και σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο Ρόμπερτς αναμένεται να παίξει για τελευταία φορά και στη συνέχεια θα πάρει μεταγραφή για το Τριφύλλι!

Μια υπόθεση που δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε και διαψευστεί από τους «πράσινους». Ο Νίκος Νταμπίζας δεδομένα έχει παρακολουθήσει τον παίκτη από κοντά σε ταξίδια που έχει κάνει στην Αγγλία, είχε μιλήσει με την πλευρά του για να διαπιστώσει τα δεδομένα της υπόθεσης και από την στιγμή που μένει ελεύθερος τότε ο Παναθηναϊκός, μόνο αδιάφορος δεν θα είναι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ