ΠΑΟΚ : Και τώρα μεταγραφές

ΠΑΟΚ : Και τώρα μεταγραφές

Σύσκεψη μεταγραφικού ενδιαφέροντος το απόγευμα της Δευτέρας μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, παρόντος και του Ιβάν Σαββίδη, μέσα σε πολύ καλό κλίμα μετά και την νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκό με το ευρύ 4-0.

Στην Θεσσαλονίκη θα παραμείνει για μερικές μέρες ακόμα ο Ιβάν Σαββίδης. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα υπάρξουν συζητήσεις για τα θέματα του ΠΑΟΚ, κυρίως σε ότι αφορά τις μεταγραφές που θα γίνουν κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Από την άφιξη του μεγαλομέτοχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, είχε καθοριστεί μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ραντεβού για ζυμώσεις ενόψει μεταγραφών, ανάμεσα στους ανθρώπους που θα έχουν εμπλοκή στην ενίσχυση του ρόστερ του Δικεφάλου.

Στην συζήτηση αυτή συμμετείχαν τόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όσο και ο Λούμπος Μίχελ, με την απόφαση για διαφοροποιήσεις στο έμψυχο δυναμικό να είναι ειλημμένη.

Προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός αριστερού μπακ αρχικά και στην συνέχεια θα γίνει κίνηση για έναν σέντερ φορ και ενός δημιουργικού μέσου, για να δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις επιθετικά στον Ρουμάνο τεχνικό.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης «έπεσαν» και ονόματα στο τραπέζι και ομόφωνα αποφασίστηκε πως το καλύτερο για την ομάδα θα ήταν να αποκτηθούν – αν είναι δυνατόν – ποδοσφαιριστές που δεν θα χρειαστούν πολύ μεγάλο χρόνο προσαρμογής στο πρωτάθλημα και στην χώρα γενικότερα, γιατί κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα θα είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας, που είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Δικεφάλου. Ο Ιανουάριος αναμένεται ένας πολύ ενδιαφέρον μήνας που θα έχει πολλές ειδήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ