Παναθηναϊκός: Ελπίζει να αποφύγει το νυστέρι ο Μαυρομμάτης

Παναθηναϊκός: Ελπίζει να αποφύγει το νυστέρι ο Μαυρομμάτης

Ο νεαρός πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης, αλλά ακόμα δεν είναι δεδομένο ότι θα γλιτώσει την επέμβαση.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο Φάνης Μαυρομμάτης, αλλά ακόμα δεν μπορεί να πεις κανείς με βεβαιότητα στο ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού ότι θ’ αποφύγει το νυστέρι.

Οι «πράσινοι» μετά το διήμερο ρεπό επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο νεαρός στ΄περ συμμετείχε έστω και σε ένα μέρος του προγράμματος σε φουλ ένταση, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στη μέση. Σταδιακά θ’ ανεβάζει ρυθμούς, αλλά ακόμα στον Παναθηναϊκό δεν τονίζουν ότι έχει αποφύγει τις πιθανότητες για επέμβαση, διότι το πρόβλημα είναι στη μέση και πάντα υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. Όπως και να έχει, ο χρόνος είναι με το μέρος του κι όλα δείχνουν ότι θα είναι κανονικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Μπουζούκης, σε αντίθεση με τον Μαυρομμάτη, δεν θ’ αυξήσει τους ρυθμούς προπόνησης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας. Θα πηγαίνει συντηρητικά κι επίσης όλα δείχνουν ότι δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση. Θα πάει στην προετοιμασία και μόνο αν κι εκεί νιώσει ενοχλήσεις θα μπει στο χειρουργείο.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση της Δευτέρας, απουσίασε ο Βέργος, ο οποίος είναι στην Εθνική Ενόπλων, οι τραυματίες Άλτμαν, Ξενόπουλος και ο Σέχου που εγχειρίστηκε το Σάββατο. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και διπλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ