Σενάριο για Ολυμπιακό και Ζεφάν

Σενάριο για Ολυμπιακό και Ζεφάν

O Ολυμπιακός φέρεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον Μεντί Ζεφάν της Ρεν, σε περίπτωση που πουληθεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει το μεταγραφικό του πλάνο ενόψει του καλοκαιριού, με τους ερυθρόλευκους να κοιτάζουν συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του όμως έχουν και εναλλακτικές σε περίπτωση που κάτι στραβώσει, ή κάποιος εκ των παικτών του ρόστερ αποχωρήσει είτε με μεταγραφή είτε ως δανεικός.

Ένας από τους παίκτες που μπορεί και να πωληθεί από τους Πειραιώτες είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Για αυτό τον λόγο και ο Ολυμπιακός φέρεται να παρακολουθεί την υπόθεση του Μεντί Ζεφάν, όπως αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής. Ο 27χρονος με γαλλικό διαβατήριο αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και μένει ελεύθερος από τη Ρεν και αν ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού πουληθεί τότε πιθανότατα θα απασχολήσει τους ερυθρόλευκους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζεφάν μέτρησε συνολικά 31 συμμετοχές (20 στο πρωτάθλημα), 1 γκολ και 3 ασίστ, ενώ είναι και 11 φορές διεθνής με την Τυνησία. Ο Ζεφάν δεν έχει δεχτεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεν και παρότι έχει προτάσεις από τη Γαλλία, τόνισε πως προτιμάει να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ