ΑΕΚ: Το 48ώρο που κρίνει τα… πάντα

ΑΕΚ: Το 48ώρο που κρίνει τα… πάντα

Μέσα στο επόμενο διήμερο οι οριστικές αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσει η ΑΕΚ στην επόμενη μέρα της - Τα δεδομένα για Χιμένεθ, αλλά και Λυμπερόπουλο.

Η ΑΕΚ κοιτάζει ήδη την επόμενη σεζόν και το πώς θα μπορέσει να βρεθεί ξανά στο επίπεδο που πρέπει, ώστε η φετινή χρονιά να αποτελέσει μια παρένθεση. Στην Ένωση υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη συνολική πορεία της ομάδας αλλά κυρίως, για τον τρόπο που έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, γνωρίζοντας την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Αυτό που προκύπτει από μεριάς ΑΕΚ είναι πως προς το παρόν, τα πάντα είναι υπό εξέταση και τα δεδομένα για τη νέα χρονιά «ρευστά». Από μεριάς Ένωσης δεν υπήρξε κάποια αντίδραση αναφορικά με τις πληροφορίες που ήρθαν στο προσκήνιο για την επόμενη μέρα της ομάδας, δείγμα του ότι ακόμα δεν έχουν παρθεί αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα ο Δικέφαλος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι δεδομένο πως έχει απογοητευτεί για την εικόνα της ομάδας στον τελικό κυπέλλου. Ωστόσο, φαίνεται πως θέλει να πάρει τις όποιες αποφάσεις με ηρεμία και καθαρό μυαλό. Ο «Τίγρης» ήταν χθες μέχρι αργά με τους άμεσους συνεργάτες του, προκειμένου να γίνει μια αναλυτική εκτίμηση της κατάστασης.

Αυτό που βγαίνει σαν πληροφορία είναι πως οι επόμενες 48 ώρες είναι οι πλέον κρίσιμες αναφορικά με τις αποφάσεις που θα πάρει η ηγεσία της Ένωσης για την επόμενη μέρα. Με σημαντικότερες εκείνη για την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα, το πώς θα προχωρήσει η ομάδα σχετικά με το μεταγραφικό κομμάτι και τα πρόσωπα που θα έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς και το ρόστερ. Ζητήματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων του «Τίγρη» και των συνεργατών του και που άμεσα θα ξεκαθαρίσουν. Μιας και όπως προαναφέραμε, όλα δείχνουν πως οι όποιες εξελίξεις εντός ΑΕΚ θα προκύψουν μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Στο «κάδρο» και ο Λυμπερόπουλος

Ένα από τα πρόσωπα που πήραν πάνω τους τον σχεδιασμό της φετινής ομάδας της ΑΕΚ είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ήταν ο άνθρωπος που κλήθηκε να χειριστεί μια σειρά από υποθέσεις, με άλλες να ολοκληρώνονται θετικά και άλλες αρνητικά.

Το αν η ΑΕΚ θα ακολουθήσει και το φετινό καλοκαίρι το ίδιο μοντέλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό της, με επικεφαλής δηλαδή τον Λυμπερόπουλο, δεν έχει προς το παρόν ξεκαθαριστεί. Ο «Λύμπε» έχει δείξει αδυναμία στο να φέρει εις πέρας περίπλοκες υποθέσεις, με την Ένωση να περιμένει ενδεχομένως περισσότερα από τον τεχνικό διευθυντή της.

Από την άλλη, ο Λυμπερόπουλος είναι ένα πρόσωπο που εκτιμά ο Δημήτρης Μελισσανίδης και με το οποίο έχει συχνή επαφή. Ένα στοιχείο που επίσης μετράται από τον «Τίγρη», αναφορικά με το μέλλον του Λυμπερόπουλου στην Ένωση και τον ρόλο του στην επόμενη μέρα της ομάδας. Μιας και πέραν του Χιμένεθ, στο «κάδρο» της κουβέντας για τον σχεδιασμό της ΑΕΚ της νέας σεζόν, έχει μπει και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ