Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μαρτίνς

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα σε δέκα περίπου μέρες. Η νέα σύσκεψη κορυφής για τα μεταγραφικά, οι αποφάσεις για δανεικούς και τα παιδιά της ακαδημίας που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην Πορτογαλία για να περάσει λίγες μέρες ξεκούρασης αλλά παράλληλα δουλεύει και για μεταγραφικά θέματα που αφορούν την ομάδα του λιμανιού.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων θα είναι πάντως ξανά στην χώρα μας σε σύντομο χρονικό διάστημα με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς θα έρθει πάλι στην Αθήνα σε δέκα μέρες.

Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η επιστροφή του Μαρτίνς στην Ελλάδα θα συνδυαστεί και με μια δεύτερη σύσκεψη κορυφής στο μεγάλο λιμάνι, που θα έχει φυσικά να κάνει με τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη σύσκεψη μεταγραφικού περιεχομένου είχε πραγματοποιηθεί πριν από ένα περίπου μήνα, ωστόσο στη νέα συνάντηση των ιθυνόντων του Μαρτίνς με τους ιθύνοντες του συλλόγου θα υπάρχουν νέα δεδομένα σε ότι αφορά τα δρώμενα στο μεταγραφικό πεδίο.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι σε αυτή την συνάντηση ο Πέδρο Μαρτίνς θα ενημερώσει την διοίκηση του συλλόγου και για τις συζητήσεις του στην Πορτογαλία για μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει και τις εισηγήσεις του στην διοίκηση του συλλόγου, αναφορικά με τους δανεικούς παίκτες και ποιοι εξ αυτών θα πάρουν μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας του λιμανιού.

Επίσης ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων θα ενημερώσει τους ιθύνοντες της ομάδας για τις αποφάσεις του αναφορικά με τους παίκτες της ακαδημίας που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία αρχικά στο Ρέντη κι εν συνεχεία στο Γκντανσκ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ