Νέα κατρακύλα του Γιώργου Σαββίδη

Νέα κατρακύλα του Γιώργου Σαββίδη

Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό για τον Γιώργο Σαββίδη καθώς ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ, έκανε για πολλοστή φορά υβριστικά σχόλια στο instagram, δίνοντας συνέχεια στις απαράδεκτες χειρονομίες του στον τελικό του Κυπέλλου

Λίγες μέρες μετά τις απαράδεκτες χειρονομίες του στον τελικό του Κυπέλλου, ο Γιώργος Σαββίδης συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη με τα υβριστικά σχόλια σε αναρτήσεις του στο instagram.

Η κατρακύλα του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ συνεχίζεται, καθώς ο Γιώργος Σαββίδης χρησιμοποιεί ύβρεις για πολλοστή φορά στα μηνύματα που αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Επενδύστε, επενδύστε παιδιά και αφήστε τους πολιτικούς μόνους τους. Ο ΠΑΟΚ θέλει αντίπαλο μ’ @ρχιδ@@ και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια», ήταν το μήνυμα με τα υβριστικά σχόλια που ανέβασε ο γιος του ιδιοκτήτη του δικέφαλου του Βορρά.

Αν μη τι άλλο η κατάσταση με το υβρεολόγιο που χρησιμοποιεί ο Γιώργος Σαββίδης έχει φτάσει στο απροχώρητο αλλά κανείς δεν φαίνεται ν’ ασχολείται με τους χυδαίους χαρακτηρισμούς από τον γιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όταν όμως όλη η Ελλάδα έχει δει τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζει ο υιός Σαββίδης (με άσεμνες χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ) και λίγες μέρες μετά υπάρχουν τέτοιου είδους αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τότε καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πως η κατάσταση έχει πιάσει «πάτο».

Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι πως ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ όχι δεν αλλάζει στάση, αλλά ξεπερνά κάθε όριο με τα μηνύματα και την συμπεριφορά του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ