Άγρια «γκάζια» Μελισσανίδη στα Σπάτα!

Άγρια «γκάζια» Μελισσανίδη στα Σπάτα!

Ώρα τελικών αποφάσεων για την ΑΕΚ, με τον ηγέτη της ομάδας να βρίσκεται από το πρωί στα Σπάτα και εν συνεχεία στα γραφεία της ομάδας – Τι είπε στους παίκτες.

Στα Σπάτα βρέθηκε νωρίς το πρωί ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον ηγέτη της ΑΕΚ να έχει συναντήσεις με τα στελέχη της ομάδας του και τους άμεσους συνεργάτες του, στα πλαίσια των κινήσεων που απαιτούνται για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Οι πληροφορίες θέλουν τον «Τίγρη» να έχει έντονους διαλόγους και να εκδηλώνει με ξεκάθαρο τρόπο την απογοήτευσή του για το πώς έκλεισε η σεζόν για την Ένωση.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε και στους παίκτες, ξεκαθαρίζοντας πως θέση στην ομάδα θα έχει μονάχα όποιος δείξει ότι το αξίζει! Προαναγγέλοντας έτσι μεγάλες αλλαγές και στο ρόστερ.

«Κάναμε όλοι λάθη, πρώτος εγώ. Όμως κάποιοι δείχνετε με τη συμπεριφορά σας στο γήπεδο πως ίσως κάποια πράγματα παρεξηγήθηκαν. Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, δεν θα έχει θέση στην ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο «Τίγρης», στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Τα «γκάζια» του Δημήτρη Μελισσανίδη αφορούσαν τους… πάντες, με όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ να είναι προς το παρόν ανοικτά. Νωρίς το μεσημέρι ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, συνεχίζοντας εκεί τον κύκλο των επαφών του.

Όλα δείχνουν πως οι αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η ΑΕΚ θα παρθούν άμεσα, με βασικότερη εκείνη που έχει να κάνει με την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στο τιμόνι της ομάδας.

Σενάριο που ακόμα παραμένει ως το επικρατέστερο, χωρίς όμως να αποκλείεται και η πιθανότητα απομάκρυνσής του από τον πάγκο της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ