ΟΦΗ: «Μέσα» και ο Ναμπί ενόψει Πλατανιά

ΟΦΗ: «Μέσα» και ο Ναμπί ενόψει Πλατανιά

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και τέθηκε στη διάθεσή του Χάιμε Βέρα για την αναμέτρηση με την ομάδα των Χανιών.

Την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά συνεχίζει ο ΟΦΗ, με την προπόνηση της Τρίτης μάλιστα να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον προπονητή της κρητικής ομάδας, Χάιμε Βέρα.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Ομιλητών είδε τον Ναμπί να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και να τίθεται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με την ομάδα των Χανιών. Αντίθετα με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, ο Φελίπε Φερέιρα Σόουζα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του θα κριθεί στα επόμενα 24ωρα.

Από εκεί και πέρα, οι Γιάννης Ποτουρίδης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Δημήτρης Κομεσίδης έκαναν θεραπεία, ενώ η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (15/5).

Τα προβλήματα για τον Βέρα μειώνονται, με τον τεχνικό του ΟΦΗ να καταστρώνει τα σχέδιά του ενόψει των αναμετρήσεων με τον Πλατανιά για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής, που θα κρίνουν ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Σούπερ Λίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ