Η υπόκλιση του Βαρέλα στον Πέλκα (pic)

Η υπόκλιση του Βαρέλα στον Πέλκα (pic)

Ο Αφρικανός σέντερ μπακ αποθέωσε τον συμπαίκτη του για τον ηγετικό ρόλο που έχει αναλάβει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο νίκησε στον τελικό του Κυπέλλου την ΑΕΚ με 1-0 και πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία του την κατάκτηση του νταμπλ, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν.

Οι Φερνάντο Βαρέλα και Δημήτρης Πέλκας ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Δικεφάλου στον δρόμο για το ιστορικό νταμπλ, με τον Αφρικανό σέντερ μπακ μάλιστα να αποθεώνει τον συμπαίκτη του για τον ηγετικό ρόλο που έχει αναλάβει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στα social media ο θηριώδης αμυντικός, όταν ήρθε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου, ο διεθνής μεσοεπιθετικός του μετέδωσε τι σημαίνει ΠΑΟΚ και πόσο σπουδαίος σύλλογος είναι.

Συγκεκριμένα, ο Βαρέλας ανάρτησε μια φωτογραφία του Πέλκα την ώρα που σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλητή και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, ήταν ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά χωρίς τίτλους. Μετά από λίγες ημέρες, αυτό το παιδί μας μετέδωσε τι σημαίνει ο σύλλογος και όλα άλλαξαν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ