Αραούχο, Βράνιες και εξτρέμ στην πρώτη γραμμή!

Αραούχο, Βράνιες και εξτρέμ στην πρώτη γραμμή!

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ που πατάει το γκάζι ενόψει της νέας σεζόν, μετά το ξεκαθάρισμα με τον Χιμένεθ

Από τη στιγμή που το τοπίο αναφορικά με το πώς θα προχωρήσει η ΑΕΚ στην επόμενη σεζόν και τα πρόσωπα που θα έχουν τον πρώτο λόγο στον σχεδιασμό της ομάδας ξεκαθαρίστηκε, η Ένωση βάζει σε εφαρμογή το πλάνο για την επόμενη μέρα της. Το θέμα της ενίσχυσης έρχεται στην πρώτη γραμμή, με τους Κιτρινόμαυρους να βάζουν μπροστά το μεταγραφικό πλάνο.

Σε αυτό φαίνεται πως υπάρχουν συγκεκριμένες προτεραιότητες που ήδη «δουλεύονται» και έχουν τεθεί υπόψη της διοίκησης, από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί να έχει με την έναρξη της προετοιμασίας έναν σέντερ φορ, έναν στόπερ, αλλά και έναν ακραίο. Ζητήματα που αυτή τη στιγμή αποτελούν τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Δικεφάλου.

Για το θέμα του στόπερ η περίπτωση του Βράνιες είναι εκείνη που ξεχωρίζει. Ο Χιμένεθ έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τον Βόσνιο στόπερ, την ίδια στιγμή που ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει κάνει μια σημαντική προεργασία στην υπόθεση. Ενώ για τη θέση του επιθετικού, από τη στιγμή που η παραμονή του Έκι Πόνσε μοιάζει εξαιρετικά απίθανη, το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι εκείνο του Σέρχιο Αραούχο!

Ο Αργεντινός στράικερ είναι ο παίκτης που θα ήθελε να αποκτηθεί ο Χιμένεθ, με την ΑΕΚ να δείχνει έτοιμη να ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας τόσο με την πλευρά του «Τσίνο», όσο και με εκείνη της Λας Πάλμας. Τέλος, για το θέμα του εξτρέμ υπάρχει πάντα στο «κάδρο» το Νταρβίν Ματσίτς, που ωστόσο μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση. Γι’ αυτό η ΑΕΚ έχει στην ατζέντα της και εναλλακτικές, με την αγορά της ιβηρικής να βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ