Επιμένει ισπανικά για φορ ο Ολυμπιακός

Επιμένει ισπανικά για φορ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εξετάζει προσεκτικά δύο περιπτώσεις από την Ισπανία και τη La Liga για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός φέτος δεν αναμένεται να κάνει πολλές μεταγραφές. Οι ερυθρόλευκοι προσανατολίζονται να κάνουν λίγες και στοχευμένες κινήσεις σε θέσεις που… πονάει η ομάδα ώστε να εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι από πέρσι.

Μια από τις θέσεις που χρίζουν ενίσχυσης είναι και αυτή του επιθετικού. Φαίνεται μάλιστα πως οι ερυθρόλευκοι, μετά και την περσινή απόκτηση του Γκερέρο, επιμένουν… ισπανικά.

Σύμφωνα πάντα με το Φως των Σπορ, δύο περιπτώσεις υπάρχουν στη λίστα των Πειραιωτών από ομάδες της La Liga. Πρόκειται για τους Γκουίντο Καρίγιο και Τζον Γκουιντέτι.

Ο Καρίγιο είναι Αργεντινός και αγωνίζεται στη Λεγανές ως δανεικός από τη Σαουθαμπτον. Ο πανύψηλος (1.91μ) 27χρονος στράικερ είχε μια… συμπαθητική σεζόν στην ισπανική ομάδα σκοράροντας συνολικά 6 γκολ σε 31 ματς. Το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στους Άγιους και είοναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει εκ νέου από την αγγλική ομάδα ως δανεικός.

Ο Γκουιντέτι από την άλλη, είναι διεθνής Σουηδός επιθετικός που το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από την Θέλτα στην Αλαβές. Η φετινή του χρονιά απέχει από το να χαρακτηριστεί παραγωγική (2 γκολ σε 23 ματς πρωταθλήματος) ωστόσο ο παίκτης έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και ταλέντα που φαίνεται να αρέσουν στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ