Το μεγάλο δώρο του Μαρινάκη στον κόσμο του Ολυμπιακού

Το μεγάλο δώρο του Μαρινάκη στον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε να παραμείνει ο Ζοσέ Σα στην ομάδα του Πειραιά. Η αρχή έγινε από τον ισχυρό άνδρα των πειραιωτών και θα υπάρξει και συνέχεια για την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση των ερυθρόλευκων

Η ανακοίνωση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Ζοσέ Σα δημιούργησε μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας του λιμανιού, οι οποίοι επιθυμούσαν διακαώς την παραμονή του Πορτογάλου τερματοφύλακα στους ερυθρόλευκους.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ότι ήταν απαραίτητο για να επιτευχθεί συμφωνία με την Πόρτο και τον 26χρονο τερματοφύλακα, με τον Ολυμπιακό να δαπανά ένα μεγάλο ποσό για την υλοποίηση της σπουδαίας μεταγραφής.

Ήταν ένα μεγάλο δώρο του ισχυρού άνδρα των ερυθρόλευκων στον κόσμο του Ολυμπιακού, μια κίνηση που αποδεικνύει την μεγάλη επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη για την επιστροφή της ομάδας του λιμανιού στην κορυφή.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι του συλλόγου. Η ανακοίνωση της συμφωνίας των πειραιωτών με τον 26χρονο πορτιέρε αποδεικνύει περίτρανα ότι ο διοικητικός ηγέτης των πειραιωτών είναι αποφασισμένος να κάνει ότι χρειαστεί για να πετύχει ο Ολυμπιακός τον στόχο του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποδεικνύει με πράξεις την αγάπη του για την ομάδα του Πειραιά και θα πρέπει να σταθεί κάποιος στο οικονομικό κόστος της μεταγραφής του Ζοσέ Σα. Ο Ολυμπιακός έδωσε στην Πόρτο τρία εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 26χρονου πορτιέρε, καθώς αυτό προέβλεπε η συμφωνία που είχαν κάνει οι ερυθρόλευκοι με τους «δράκους» το περασμένο καλοκαίρι.

Δεν είναι όμως μόνο τα τρία εκατ. ευρώ που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι στην Πόρτο. Ο Ολυμπιακός έκανε μια σπουδαία πρόταση και στον Ζοσέ Σα για να πείσει τον Πορτογάλο γκολκίπερ να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι. Ο Σα είχε προτάσεις και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήθελε να κρατήσει τον 26χρονο τερματοφύλακα, αναγνωρίζοντας την καλή χρονιά που έκανε ο Σα με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την μεγάλη μεταγραφή, είναι η πρώτη «βόμβα» της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και είναι πολύ σημαντικό νέο για τους πειραιώτες ότι κράτησαν τον βασικό τους τερματοφύλακα.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το πρώτο μεγάλο δώρο στους οπαδούς του Ολυμπιακού και είναι σίγουρο πως θα υπάρξει και συνέχεια, με έναν και μοναδικό στόχο. Την δημιουργία μιας ομάδας που θα επιστρέψει στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ