Ο Σόουζα , ο Άρης και ο Παντελίδης

Ο Σόουζα , ο Άρης και ο Παντελίδης

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Άρη αναφέρθηκε στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε και την αλλαγή προπονητή μεσούσης της σεζόν.

Ο Ούγκο Σόουζα στάθηκε άτυχος στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, καθώς το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Πορτογάλος αμυντικός, πάντως, με δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη κατάληξη που είχε η χρονιά για τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στη συμβολή του Σάββα Παντελίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε: «Είμαι ικανοποιημένος για τον Άρη. Εγώ έμεινα μεγάλο διάστημα εκτός λόγω τραυματισμού και ήταν δύσκολο. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και να την βλέπουμε στη θέση που της αξίζει».

Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε: «Το έχω ξεπεράσει και θα δουλέψω σκληρά το καλοκαίρι για να είμαι πανέτοιμος με το ξεκίνημα της προετοιμασίας και να γίνω ξανά ο παίκτης που όλοι γνωρίζουν».

Για τις διακυμάνσεις που είχε η χρονιά: «Δεν ήταν σίγουρα όλα ρόδινα. Μαζευτήκαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε κι αυτό είχε θετικό αντίκτυπο. Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό το παιχνίδι με τη Ξάνθη. Ήμουν στην Αθήνα για αποθεραπεία, όμως, μιλούσα με τα παιδιά. Με τη νίκη που πετύχαμε και τους τρεις βαθμούς η ομάδα απέκτησε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Για την αλλαγή προπονητή στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου: «Παίζαμε καλά με τον Πάκο Ερέρα, από ένα σημείο και μετά όμως δεν παίρναμε νίκες. Ο κ. Παντελίδης αντέδρασε σωστά και προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα ενωμένη. Να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί για να γίνουμε καλύτεροι. Έτσι, ξεπεράσαμε τα προβλήματα».

Για την επίτευξη του στόχου της Ευρώπης: «Τα προηγούμενα χρόνια περάσαμε δύσκολες καταστάσεις. Φέτος, όμως, έβλεπα γεμάτο γήπεδο και χαρούμενα πρόσωπα. Αυτός είναι ο Άρης που ξέρουν όλοι. Θα πρέπει, βέβαια, να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για τους οπαδούς της ομάδας: «Είναι εκπληκτικοί. Γέμιζαν το γήπεδο και μας στήριξαν. Ήταν πάντα στο πλευρό μας ακόμα και στις δύσκολες στιγμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ