Ο Σιώπης προσφέρει τη φανέλα και τα παπούτσια του για τον μικρό Χρήστο (pics)

Ο Σιώπης προσφέρει τη φανέλα και τα παπούτσια του για τον μικρό Χρήστο (pics)

Διπλή κίνηση ανθρωπιάς του 25χρονου μέσου του Άρη.

Στο πλευρό του εφτάχρονου Χρήστου, που χρειάζεται εγχείρηση καθώς πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου, βρίσκεται έμπρακτα ο Μανώλης Σιώπης.

Ο 25χρονος ανασταλτικός χαφ του Άρη διαθέτει για φιλανθρωπική δημοπρασία τα παπούτσια του αλλά και τη φανέλα που φορούσε στο ματς με την Ξάνθη, όταν και πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του.

Δείτε εδώ τη δημοπρασία για τα υπογεγραμμένα παπούτσια από τον Μανώλη Σιώπη και αντίστοιχα εδώ την υπογεγραμμένη φανέλα.

Η ανακοίνωση του Charity Idols αναφέρει τα εξής:
«O μέσος του Αρη Μανώλης Σιώπης, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του 7χρονου Χρήστου Κωστόπουλου, που πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου και πρέπει να χειρουργηθεί, και προσφέρει την συλλεκτική φορεμένη και υπογεγραμμένη φανέλα του, με την οποία πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Σουπερ Λιγκ στο παιχνίδι με την Ξάνθη.
Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr »Solidarity 4 Ever»».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

O μέσος του Αρη Μανώλης Σιώπης, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του 7χρονου Χρήστου Κωστόπουλου, που πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου και πρέπει να χειρουργηθεί, και προσφέρει την συλλεκτική φορεμένη και υπογεγραμμένη φανέλα του, με την οποία πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Σουπερ Λιγκ στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr »Solidarity 4 Ever» ARIS F.C. / Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ (OFFICIAL) #manolissiopis #siopis #arisfc #superleague #helpchristos #charityidols #solidarity4ever #happycharity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ charityidols στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ