Σύσκεψη Νταμπίζα – Δώνη στο Κορωπί

Σύσκεψη Νταμπίζα – Δώνη στο Κορωπί

Ο προπονητής με τους συνεργάτες του τα είπαν με τον Νίκο Νταμπίζα, αναλύοντας όλα τα δεδομένα - ατομικά και ομαδικά - της χρονιάς που πέρασε.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κορωπί μεταξύ του Νίκου Νταμπίζα, του Γιώργου Δώνη και του τεχνικού επιτελείου που πλαισιώνει τον προπονητή της ομάδας. Το αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανάλυση των δεδομένων της χρονιάς με βάση όλα τα διαθέσιμα στοιχεία (στατιστικά, μετρήσεις κτλ) προκειμένου οι άνθρωποι της ομάδας να βγάλουν ένα συμπέρασμα σχετικά με την πορεία αυτής μέσα στη σεζόν.

Ιδιαίτερη ανάλυση και σύγκριση έγινε μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου, προκειμένου να αναλυθεί η μεγάλη διαφορά που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στην εικόνα του και η… καθίζηση που υπέστη στον δεύτερο γύρο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός στόχων.

Επιπλέον, έγινε αναλυτική περιγραφή των πεπραγμένων του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, όπως και του συνόλου, με αναλύσεις για τα διαφορετικά συστήματα, τη σύγκριση με άλλες ομάδες κτλ.

Στόχος της σύσκεψης και των αναλύσεων δεν είναι άλλος από το να υπάρξει καλή γνώση σχετικά με τη διαχείριση της κατάστασης την επόμενη σεζόν και ο Παναθηναϊκός να παρουσιάσει βελτίωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ