Η κλήρωση των μπαράζ: Ομάδα Σούπερ Λίγκας – ομάδα Football League

Η κλήρωση των μπαράζ: Ομάδα Σούπερ Λίγκας – ομάδα Football League

Σήμερα θα γίνει η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά, αλλά στην σχετική διαδικασία θα γίνεται λόγος για ομάδα Σούπερ Λίγκας και Football League

ΟΦΗ και Πλατανιάς είναι οι δύο ομάδες που θα κοντραριστούν σε αγώνες μπαράζ για να κριθεί ποια από τις δύο θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία. Η κλήρωση για τα δύο παιχνίδια μπαράζ θα γίνει σήμερα το απόγευμα και πιο συγκεκριμένα στις έξι.

Το αξιοσημείωτο πάντως της διαδικασίας είναι ότι στην κλήρωση δεν θα γίνεται αναφορά σε ΟΦΗ και Πλατανιά, αλλά σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας και της Football League. Αυτό διότι εκκρεμεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Από την Επιτροπή Διοργανώσεων ανακοινώνεται ότι η κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέκτησαν τη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Super League και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Football League, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 18.00, στα γραφεία της ΕΠΟ.

O πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 19.05.2019 και ο δεύτερος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22.05.2019.

Σημείωση: Λόγω ασκήσεως προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ κατά της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, το αποτέλεσμα της κλήρωση θα έχει τη μορφή «Ομάδα SUPER LEAGUE» και «ομάδα FOOTBALL LEAGUE».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ