«Καμία επαφή Αλαφούζου με Κουρμπέλη»

«Καμία επαφή Αλαφούζου με Κουρμπέλη»

Στον Παναθηναϊκό διέψευσαν ότι ο μεγαλομέτοχος είχε επαφή με τον αρχηγό για την παραμονή του.

Σε μερίδα του Τύπου δημοσιεύθηκε την Τετάρτη ότι ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και του ζήτησε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Το γεγονός προκάλεσε εντύπωση, διότι ο μεγαλομέτοχος τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχει επαφές με παίκτες. Ακόμα και πέρσι, που ήταν κοντά στο να πουληθεί στον ΠΑΟΚ ο Κουρμπέλης, δεν είχε επικοινωνία ο ιδιοκτήτης με τον διεθνή μέσο.

Όπως και να έχει, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση και διέψευσε το δημοσίευμα, χαρακτηρίζοντάς το ανυπόστατο, ενώ ξεκαθάρισε ότι αρμόδιος για θέματα που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό είναι ξεκάθαρα ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας. Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, ανέφεραν:

«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε επικοινωνία με ποδοσφαιριστή της ομάδας, για θέματα που άπτονται στο σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ως εκ τούτου χαρακτηρίζονται παντελώς ανυπόστατα τα σημερινά δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε επαφή με τον Δημήτρη Κουρμπέλη για ζήτημα που αφορά στο συμβόλαιό του. Το δυναμικό του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, αποτελούν αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νταμπίζα και οι όποιες συζητήσεις απαιτούνται, γίνονται από αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ