Λογική αύξηση μπάτζετ στον Παναθηναϊκό

Λογική αύξηση μπάτζετ στον Παναθηναϊκό

Τα ποσά στα οποία θα κινηθεί το «τριφύλλι» για τους παίκτες που θέλει να φέρει.

Στη σύσκεψη των Δώνη, Νταμπίζα δεν έγινε αναλυτική συζήτηση για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής θα έχει μία ξεκάθαρη εικόνα από τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο και θα συζητήσει με τον προπονητή για το πώς θα μπορέσουν να κινηθούν. Πάνω κάτω, όμως, γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να περιμένων εντυπωσιακά πράγματα.

Από τα έξι εκατ. ευρώ μεικτά που είναι τώρα το μπάτζετ, αναμένεται να πάει στα επτά εκατ. ευρώ, ενδεχομένως και λίγο παραπάνω, ανάλογα τις αποζημιώσεις και μία πώληση. Το πλάνο που ξεκίνησε πέρσι για μείωση του χρέους θα συνεχιστεί και ο Αλαφούζος δεν σκοπεύει αυτή τη φορά, σε σχέση με το παρελθόν, να παρεκκλίνει.

Το σίγουρο, όπως έχουμε αναφέρει, είναι ότι τα στελέχη του Παναθηναϊκού θα ήθελαν 4-5 παίκτες με ποιότητα και νοοτροπία νικητή. Αν έχουν και σημαντική εμπειρία, ακόμα καλύτερα. Αυτοί θ’ αναζητηθούν στο εξωτερικό. Τα συμβόλαια, όμως, που θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός θα κυμαίνονται από 250.000 ευρώ έως μάξιμουμ 400.000 ευρώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρει 4-5 παίκτες των 400.000 ευρώ, που μεικτά κοστίζει στην ΠΑΕ 800.000 ευρώ.

Μπορεί να βρει έναν στόπερ με τα μισά λεφτά και να δώσει σε έναν χαφ κάτι περισσότερο. Είναι και θέμα συγκυριών, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποζημιώσεις και τις ανανεώσεις. Αν ο Παναθηναϊκός εξοικονομήσει χρήματα από τα διαζύγια και βρεθεί μία εξαιρετική περίπτωση, μπορεί να φτάσουν να δώσουν σε συμβόλαιο και κοντά στο μισό εκατ. ευρώ. Αλλά αυστηρά μόνο για έναν παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ