Κοιτάζει Καρέλη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και μία από τις περιπτώσεις που παρακολουθεί είναι του Δημήτρη Καρέλη.


Κοιτάζει Καρέλη ο Παναθηναϊκός | to10.gr

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την άδεια για την επόμενη χρονιά και δεν θα έχει περιορισμούς στις μεταγραφές, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός από τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας παρακολουθούν αρκετές περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της ομάδας σε όλες τις γραμμές. Ένας από τους ποδοσφαιριστές λοιπόν που έχουν στο στόχαστρό τους οι πράσινοι φέρεται να είναι και ο Νίκος Καρέλης.

Ο διεθνής επιθετικός, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό και αναδείχθηκε νταμπλούχος Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ φέτος απασχολεί τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αναλάβει το βάρος της επίθεσης μαζί με τον Φεντερικό Μακέντα.

Ο ίδιος ο Καρέλης θέλει να συνεχίσει εκτός συνόρων αν αποχωρήσει από τον Δικέφαλο του βορρά, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα βρει αυτό που θέλει. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί όπως και να έχει την περίπτωση του και αν βρει κάποια ευκαιρία θεωρείται δεδομένο πως θα ασχοληθεί πιο ενεργά με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο