«Τσεκάρει» Σεμέδο ο Ολυμπιακός

«Τσεκάρει» Σεμέδο ο Ολυμπιακός

O Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Ρουμπέν Σεμέδο για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και ένας από τους παίκτες που παρακολουθούν οι ερυθρόλευκοι είναι ο Ρουμπέν Σεμέδο.

Ο 25χρονος αμυντικός ανήκει στη Βιγιαρεάλ και φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Πορτογαλία και τη Ρίο Άβε πραγματοποιώντας μία εξαιρετική χρονιά, ενώ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στόπερ στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του, ενώ αναφέρεται πως στο πρόσφατο παιχνίδι της Ρίο Άβε με την Μπενφίκα είχε βρεθεί άνθρωπος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για τον δυναμικό αμυντικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σεμέδο δεν έχει χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής στην ομάδα, ενώ έχει πετύχει δύο γκολ και οι εμφανίσεις του να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και όχι μόνο.

Τέλος σημαντικό ρόλο σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι αποφασίσουν να κινηθούν για την απόκτηση του θα παίξει το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις, ενώ στο παρελθόν έχουν ολοκληρώσει αρκετές μεταγραφές με πιο πρόσφατη αυτή του Ναουέλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ