«Ο Κάνιας κέρδισε τίτλους και έβαλε γκολ με τον ΠΑΟΚ»

«Ο Κάνιας κέρδισε τίτλους και έβαλε γκολ με τον ΠΑΟΚ»

Ισπανικό σάιτ φιλοξενεί αφιέρωμα στον χαφ του ΠΑΟΚ, ο οποίος σε τρία χρόνια στον Δικέφαλο έχει κερδίσει τρία Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα.

Μια πιο διεισδυτική ματιά στην καριέρα του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας στον ΠΑΟΚ επιχείρησε να κάνει το σάιτ «migrantesdelbalon.com», παρουσιάζοντας τα πεπραγμένα του Ισπανού χαφ στον Δικέφαλο.

Οι συμπατριώτες του στέκονται στα τρόπαια που κέρδισε με τον ΠΑΟΚ (τρία Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα σε τρία χρόνια) και ιδιαίτερα στο φετινό ιστορικό νταμπλ.

Το αφιέρωμα αναφέρει τα εξής:

«Αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ, ο Ανδαλουσιανός μέσος, αισθάνθηκε πώς είναι να κερδίζει τίτλους και να σκοράρει γκολ.

Τα τρία χρόνια της παρουσία του Κάνιας στον ΠΑΟΚ δε θα μπορούσαν να είναι πιο επιτυχημένα. Μετά τις θητείες του σε Μπέτις, Σουόνσι και Εσπανιόλ, ο Ισπανός αμυντικός, πήρε μια από τις καλύτερες αποφάσεις της καριέρας του.

Απόδειξη είναι ότι ξεκίνησε βασικούς και στους τρεις συνεχόμενους τελικούς Κυπέλλου, που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ. Το τελευταίο τρόπαιο ήρθε πριν λίγες ημέρες και αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Οι τίτλοι όμως δεν ήταν το μόνο που κέρδισε ο Κάνιας στον ΠΑΟΚ, αφού στην Ελλάδα ανακάλυψε πώς είναι το συναίσθημα του σκόρερ.

Ο Ανδαλουσιανός μέσος κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ, κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ στην καριέρα του, ούτε στην Ισπανία, ούτε στην Αγγλία. Το σίγουρο είναι ότι ο Κάνιας θα επιστρέψει στην Ισπανία για τις διακοπές του με μια βαλίτσα γεμάτη μετάλλια και αναμνήσεις…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ