Παναθηναϊκός : Ζήτησε αφαίρεση βαθμών και ο Λέτο

Παναθηναϊκός : Ζήτησε αφαίρεση βαθμών και ο Λέτο

Η δικηγόρος του Σεμπάστιαν Λέτο έχει ζητήσει την ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό από την υπόθεση προσφυγής του Αργεντινού επιθετικού.

Η εκδίκαση της προσφυγής του Σεμπάστιαν Λέτο αναβλήθηκε για την Δευτέρα και η δικηγόρος του Αργεντινού, γνωστοποίησε πως έχει ζητηθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα LiveSport, η ΠΑΕ δεν έχει καταβάλει τουλάχιστον μία δόση της διακανονισμένης οφειλής προς την πλευρά του Λέτο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Εσιέν και Τοτσέ που επίσης υποστηρίζει.

Κατά την εκδίκαση της προσφυγής από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, η δικηγόρος του Λέτο, Ασπασία Σουλούκου, ήταν αντίθετη και μάλιστα έκανε την ερώτηση: «Εμείς δεν συναινούμε στο αίτημα της αναβολής. Υπάρχει κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να υποβιβαστεί και τότε τι θα γίνει με τα λεφτά του πελάτη μου;».

Ο Στράτος Σωπήλης απάντησε: «Πώς λέτε ότι θα πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός; Τι είναι αυτά;», με τη δικηγόρο να λέει: «Έχω κάνει αιτήματα για ενεργοποίηση ποινής κατά του Παναθηναϊκού. Αν αφαιρεθούν οι βαθμοί, τότε τι θα γίνει;».

Η Ασπασία Σουλούκου, εκτός από την περίπτωση του Λέτο, έχει ζητήσει την αφαίρεση βαθμών και για εκείνες των Τοτσέ και Εσιέν. Οι τρεις αυτές υποθέσεις θα εκδικαστούν τελικά σε μία εβδομάδα, ενώ εκείνες των Πέτριτς, Μπούρμπου και Μαρίνου στις 8 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως αύριο εκδικάζεται η υπόθεση του Ράσμους Τελάντερ, στον οποίο δεν έχουν πληρωθεί δύο δόσεις και πλέον από την πλευρά του Σουηδού σκέφτονται να ζητήσουν την ενεργοποίηση της αφαίρεσης βαθμών από το τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ