ΟΦΗ σε οπαδούς: «Μην ταξιδέψετε στο γήπεδο του Πλατανιά»

ΟΦΗ σε οπαδούς: «Μην ταξιδέψετε στο γήπεδο του Πλατανιά»

Ο ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί τους οπαδούς της ομάδας να δεχθούν την απόφαση της αστυνομίας και να μην πάνε στο γήπεδο του Πλατανιά.

Χωρίς οπαδούς του ΟΦΗ θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ για την παραμονή-άνοδο της Super League, ανάμεσα στους ασπρόμαυρους και τον Πλατανιά στο γήπεδο των «Περιβολίων».

Η αστυνομία της Κρήτης αποφάσισε να μην επιτρέψει τη μετακίνηση των οπαδών και έτσι το ματς θα γίνει με οπαδούς μόνο του Πλατανιά. Ο ΟΦΗ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να σεβαστεί την απόφαση των αρχών.

Παράλληλα όμως απευθύνει κάλεσμα ώστε στη ρεβάνς το γήπεδο να είναι κατάμεστο και με σκοπό να πανηγυρίσουν την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Μετά την απόφαση της αστυνομίας να μην επιτρέψει τη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας στα Χανιά για τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει έκκληση στον κόσμο να μην ταξιδέψει την Κυριακή στο γήπεδο των Περιβολίων.

Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά από τη στιγμή που η αστυνομία έλαβε διαφορετική απόφαση, οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα.

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στην ομάδα. Πάνω απ’ όλα οφείλουμε να προστατεύσουμε τον ΟΦΗ τόσο ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης όσο και ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους μας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και τώρα, στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της χρονιάς, είναι χρέος μας προστατεύσουμε και πάλι την ομάδα μας. Την Τετάρτη θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στην έδρα μας την επίτευξη του στόχου. Ραντεβού την Τετάρτη στο «Θ. Βαρδινογιάννης»!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ