Οι συσκέψεις με Ακαδημία, ιατρικό τιμ

Οι συσκέψεις με Ακαδημία, ιατρικό τιμ

Ο Νταμπίζας έχει συζητήσει ήδη με τα μέλη του ιατρικού τιμ, αλλά και με τον Φύσσα και τα υπόλοιπα στελέχη των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού.

Με τη λήξη του πρωταθλήματος ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεκινήσει το πλάνο για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Εκτός από τη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης με τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, πριν μεταβεί στην Αγγλία την περασμένη Δευτέρα, είχε δύο ακόμα συναντήσεις.

Η μία ήταν με τον επικεφαλής της Ακαδημίας Τάκη Φύσσα και τους προπονητές των τμημάτων υποδομής. Η άλλη ήταν με το ιατρικό τιμ. Για το συγκεκριμένο τμήμα έχουν ακουστεί πολλά εδώ και μήνες, που αφορούν σημαντικές αλλαγές.

Οι πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξουν μεγάλες διαφορές. Προς το παρόν, δηλαδή δεν φαίνεται ότι υπάρχει απόφαση ν’ αποχωρήσει ούτε ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Γιάννης Λεβάκος, ούτε ο γιατρός Μάνος Σάρρας.

Έχουν εντοπιστεί, βέβαια, ορισμένες αδυναμίες και πρόθεση του Νταμπίζα είναι να ενισχυθεί το ιατρικό τιμ, ώστε να υπάρχει καλύτερος καταμερισμός των εργασιών κι επιπλέον να είναι ταχύτερη και πιο αποτελεσματική η αντιμετώπιση των προβλημάτων τραυματισμού.

Όσον αφορά την Ακαδημία, δεν έγινε γνωστή κάποια απόφαση. Κάθε σεζόν, ωστόσο, παρατηρούνται αλλαγές κι ανακατατάξεις στους προπονητές, υπάρχουν αποχωρήσεις και προσθήκες και πιθανότατα αυτό θα συμβεί και τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ