Το «αντίο» του Λάμπρου στην Φορτούνα Σιτάρντ (pic)

Το «αντίο» του Λάμπρου στην Φορτούνα Σιτάρντ (pic)

Ο 21χρονος επιθετικός αποχαιρέτησε την ολλανδική ομάδα και έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο Λάζαρος Λάμπρου πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ και πλέον επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, με στόχο να πείσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου ότι αξίζει μια θέση στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο 21χρονος το απόγευμα της Πέμπτης με ανάρτηση του στα social media ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ολλανδικής ομάδας για την άψογη συνεργασία, αλλά και τους φιλάθλους του συλλόγου για τη στήριξη και την αγάπη τους.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ακόμη μια επιτυχημένη σεζόν έφτασε στο τέλος της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους πέρασα υπέροχες στιγμές, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτή την ομάδα.  Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Φορτούνα Σιτάρντ που με στήριξαν πολύ. Ελπίζω η ομάδα να συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους της. Σας ευχαριστώ για όλα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λάμπρου έκανε μια γεμάτη σεζόν, καθώς αγωνίστηκε συνολικά σε 27 παιχνίδια, έχοντας 8 γκολ και 10 ασίστ σε 2.009 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ