Στη Θεσσαλονίκη ο Λάμπρου επαφές για νέο συμβόλαιο

Στη Θεσσαλονίκη ο Λάμπρου επαφές για νέο συμβόλαιο

Ο Λάζαρος Λάμπρου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο.

Ο Λάζαρος Λάμπρου μετά το αντίο που είπε στους ανθρώπους της Φορτούνα Σιτάρντ, πήρε το αεροπλάνο και επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη. Ο Κατερινιώτης επιθετικός είχε μια εξαιρετική χρονιά στην Ολλανδική ομάδα πετυχαίνοντας 8 γκολ σε 27 εμφανίσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο 21χρονος είδε τις μετοχές του θα εκτοξεύονται και αρκετές ομάδες από το εξωτερικό να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Μια απ’ αυτές που θέλουν και έχουν χτυπήσει την πόρτα του Δικεφάλου είναι η Άντερλεχτ και πιο συγκεκριμένα, του τεχνικού διευθυντή της βελγικής ομάδας, Φρανκ Άρνεσεν.

Ο ΠΑΟΚ βλέποντας πως οι μνηστήρες αρχίζουν να αυξάνονται αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια και στις φήμες. Την αρχή έκανε ο Γιώργος Σαββίδης μέσα από τα social media, όπου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην Τούμπα και δεν πωλείται. Ο Λάμπρου τις επόμενες ημέρες παρουσία και του εκπροσώπου του θα έχει μια κουβέντα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Η διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη θέλει να δέσει χειροπόδαρα τον Λάμπρου στην Τούμπα προσφέροντάς του ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι Ασπρόμαυροι θεωρούν πως διεθνής επιθετικός έκανε ένα πολύ καλό αγροτικό και πλέον με τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει θα μπορέσει να σταθεί και να διεκδικήσει φανέλα βασικού τη νέα χρονιά. Εκτός από μια γενναία αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του θα υπάρξει και μια μεγάλη ρήτρα στο συμβόλαιο του που θα φτάνει στα 7 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου σύμφωνα με το transfermarket μέσα σε ένα χρόνο η αγοραστική αξία ανέβηκα στο 1,75 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ