Καλαϊτζίδης : «Κατέθεσα ονόματα παραγόντων και ομάδων στην εισαγγελέα»

Καλαϊτζίδης : «Κατέθεσα ονόματα παραγόντων και ομάδων στην εισαγγελέα»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης κατέθεσε ονόματα και παράγοντες στην Εισαγγελέα, που εμπλέκονται στην υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού και στησίματος αγώνων

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε στην εκπομπή Δίκη στο ΣΚΑΪ κι αποκάλυψε ότι κατέθεσε στην εισαγγελέα τα ονόματα των ομάδων και των παραγόντων που εμπλέκονται στην υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.

Επίσης όπως είπε στην εκπομπή, η εισαγγελέας γνώριζε ήδη κάποια πράγματα για την υπόθεση και ασχολήθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον.

«Το θέμα για το οποίο κατέθεσα έχει πάρει ήδη τον δρόμο του. Δεν μπορώ να προσθέσω κάτι. Αυτό μόνο που μπορώ να πω είναι η κρίση μου ότι η εισαγγελέας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και διέγνωσα ότι έχει γνώση της κατάστασης και μάλιστα μεγάλη».

Για το αν κατονόμασε κάποια ονόματα: «Ναι κατονόμασα. Κατέθεσα ονόματα και παραγόντων και ομάδων. Οκτώ ομάδων της κατηγορίας. Έχω τις πληροφορίες και τις κατέθεσα τεκμηριώνοντας πως και από που που το γνωρίζω ότι εμπλέκονται σε αυτό το ζήτημα», υποστήριξε και πρόσθεσε:

«Είναι στάση ζωής και δεν εμπλεκόμαστε σε τέτοια. Δεν μπήκα στη διαδικασία να συζητήσω», τόνισε.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανέφερε ότι αρχικά το άτομο που τον προσέγγισε του είχε αναφέρει έξι ομάδες που συμμετείχαν στις υποθέσεις των παράνομων στοιχηματισμών και μετά πρόσθεσε άλλες δύο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ